Anniina


Tekniset tiedot:
Nimi: Anniina
Sukupuoli: Nainen
Syntynyt: Kyllä olen. 3.4.1992.
Säkä: ~170cm
Väri: Tummanruskeat jouhet, sinivihreäharmaat silmät.
Kasvattaja: Äiti ja isä, pääosin äiti (avioerolapsi kun olen)

Blogin takana olen siis minä. Asun jossainpäin Satakuntaa, pienessä tuppukylässä nimeltä Kankaanpää. Asun omakotitalossa rakkaan aviomieheni Peten ja kahden koiran, Saimin ja Mokoman kanssa.


Olen harrastanut hevosia nyt noin kymmenen vuotta, eikä loppua näy. Lasse on ensimmäinen oma hevoseni, jonka ostimme 29.11.2007. Haaveena on pitää Lasse loppuun saakka, ja sitten ostaa jossain vaiheessa uusi hevonen. Jo vuosia (hmm, tarkemmin miettien kahdeksan vuotta?) olen haaveillut friisiläisestä, ja olen varma että tulen vielä joskus sellaisen omistamaan.

Olen vähän pelkuri luonteeltani. Pelkään melkein kaikkea mitä voi pelätä :D Pimeää, NEULOJA JA PIIKITTÄMISTÄ, ukkosta, hämähäkkejä, juoppoja, lääketieteellisiä juttuja, vieraiden kuskien kyydissä, korkeita paikkoja jne. Mutta muuten olen luonteeltani aika lupsakka tunteilija. Tunteeni saattavat heittää sekunneissa laidasta toiseen. Olen myös kovin itkuherkkä. Toisinaan saan myös ihan sairaita nauruhepuleita, jotka eivät lopu millään. Onnistun usein telomaan itseni eri tavoin, ja monet vanhat vammat vaivaavat edelleen (kaikki johtuvat hevosen selästä tippumisista) Kaikenkaikkiaan taidan olla ihan pirteä tyyppi, joka ei turhista nitise. Luulen myös toisinaan että älykkyysosamääräni lähentelee kengännumeroani...  Mutta, kuten sanotaan, iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn!