keskiviikko 14. elokuuta 2013

Video sunnuntailta

Satuimme Sonjan kanssa samaan aikaan tukikohtaan sunnuntaina. Sonja oli menossa ratsastamaan ja minä olin mennyt Peten seuraksi kun hän teki töitä.

Sonja meni Lassella ensin ja minulta pääsi taiteellinen (lue: "taiteellinen") puoli valloilleen ja kuvasin kaikenmoista outoa. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen noihin pariin estepätkään: hypyt näyttää hienolta alhaalta kuvattuna! Ensin Sonja otti pari hyppyä että saan videot ja sitten vielä toiset pari hyppyä kun isämme halusi nähdä Sonjan ja Lassen hyppäävän. Kaikki lähestymiset onnistui ja hypyt meni hienosti. Voi kun Lassella voisi hypätä vielä kunnolla, siinä olisi Sonjalle täydellinen opetusmestari joka veisi eteenpäin!

Sonjan jälkeen otimme satulan pois ja minä menin hetkeksi vääntämään. Satula otettiin pois siksi, koska minulla oli jalassa lyhyet housut ja crocsit. Mukavampi oli mennä ilman satulaa. Lasse oli ihan perus, ei mitenkään erityisen huono muttei hyväkään. Enkä minä toisaalta jaksanut alkaa kunnolla ratsastamaan :D

Tässä kuitenkin video, linkki.


10 kommenttia:

 1. Vau tuo sulkutaivutus laukassa on kyllä harvinainen näky! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä se meni kyllä todella huonosti siihen nähden mitä yleensä menee :D Satulan kanssa ja kunnon kengillä pystyn pyytämään vähän selvemmin :)

   Poista
  2. Tuo vaatii kyllä kuitenkin laukan hallittavuutta, tasapainoa ja vaikka mitä että tosi hienosti meni vaik varusteet ei ollu vimpan päälle :)

   Poista
 2. Kiva video ja musiikki sopi tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Mikä siinä hyppäämisessä on kun ei voi hypätä kunnolla? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi ottaa riskiä että Lassen jalat hajoavat. Sillä on ollut joka vuosi jotain ongelmaa jaloissa, enkä halua ottaa turhia riskejä.

   Poista
  2. Ihan sama täällä! Pollella ei oo vikaa jaloissa enkä halua joutua myöhemmin miettimään että oisko hyppäämisestä tullut, jos jotain vikaa tulisi. Aika säästeliäästi "käytän" tuota pollea.. Enemmän ja isompaa vois hypätä mutta en pidä sitä riskin arvoisena kun sen voi helposti välttää :)

   Poista