lauantai 3. elokuuta 2013

Hengissä ollaan!

Huhhuh, olipahan työviikko! Olin joka ilta töissä kymmenisen tuntia, ja eilen torstaina tehtiin taas tuplavuoro, eli klo 14-06. Tämä päivä menikin nukkuessa iltapäivään saakka. En ole ehtinyt ja jaksanut tällä viikolla liikuttaa Lassea kuin kerran (tai oikestaan puoli toista kertaa). Onneksi Sonja on taas ahkerasti hoitanut ponia, niin ei ole ihan oman onnensa nojassa olemaan!


Tänään kävimme Peten siskon Piian kanssa Lasseilemassa. Pidin Piialle vähän tunnintyyppistä. Itselläni oli aivot jääneet sängyn pohjalle päivän nukkumisen jälkeen, joten otin siirtymät tunnin aiheeksi. Keskeltä ympyrää oli helppo vain huudella askellajeja ;) Tunti meni ihan kivasti ja Lasse sai paljon kehuja. On se niin hieno ja muuntautumiskykyinen hevonen!

Piian jälkeen minäkin kävin vielä selässä. Menin ihan nopeasti ravia ja laukkaa ja sitten päästeltiin pelto päästä päähän pari kertaa, sillä Lassen lihakset tuntuivat olevan vähän "tukossa". Ei siis jumissa, vaan sillain että kunnon laukkaaminen auttaisi. Ja auttoihan se! Lasse oli taas aivan innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa päästelemään höyryjä, eikä olisi millään malttanut pysyä nahoissaan.

Sonja napsi meistä kuvia. Päästelyistäkin oli kuvia, mutta minulla oli niissä niin järkyttävät ilmeet että säästän teidän verkkokalvot niiltä kuvilta ;)

*mums mums*

4 kommenttia:

 1. Hitsit Lassella näyttää olevan lihaksikas takapää noissa kuvissa! :) Kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassella on todella lihaksikas peppu ihan luonnossakin :) Kiitos!

   Poista
 2. Hei tuli vaan mieleen, kun oma heppani ei toimi enää kuolaimien kanssa. Harkitsen ostavani hackamoret, mutta onko se sinusta järkevä osto, kun heppani on kova ryöstämään? Pelkään murtavani sen nenäluun, kun yritän pysäyttää ryöstäessä... Eräs anonyymi kuitenkin sanoi, ettei niin pysty käymään esim. Hööksin hackamoreilla?

  Kehtaatko vastata blogiini, unohdan kuitenkin tsekata vastauksesi :D

  VastaaPoista