keskiviikko 28. elokuuta 2013

Blogi jää tauolle.

Motivaatio bloggaamiseen on ollut jo pitkään kateissa, mutta nyt se loppui kokonaan. Minua ei kiinnosta kuunnella anonyymien nassuttamista, enkä halua kirjoittaa aina siinä pelossa, että keksiikö joku tästä jotain ilkeää sanottavaa. Tekstieni laatu on myös huonontunut aivan selvästi lähiaikoina. Päätinkin nyt, että bloggaaminen saa jäädä toistaiseksi. Kuvia saatan tänne joskus lisäillä, mutta tekstiä tuskin tulee.

Laitoin tauon ajaksi kommentoinnin niin, että vain Google-tilin omistajat saavat kommentoida. Anonyymit, te voititte tämän erän.

Kiitos teille ihanille lukijoille, jotka olette kommentoineet. Kommenttinne ovat piristäneet minua ja on ollut ihana keskustella kanssanne. Katsotaan josko minä vielä joskus palaan. Jatkan kuitenkin blogien lukemista edelleen ja yritän tästä lähtien kommentoida aktiivisemmin suosikkiblogeihini.

© Sara

39 kommenttia:

 1. :( Tulee ikävä! Mutta ymmärrän täysin sun fiilikset, tuli taas niin typerää kommenttia edelliseenkin postaukseen... Ite oon kyllä hävettävän laiskasti kommentoinut, mutta joka postausta on kyllä ollut mukava lukea :) Sun blogista oon saanut ihan valtavasti inspiraatiota oman ponin kanssa touhuiluun, esim ajatus hackamoren kokeiluun lähti alun perin teidän yhteistyötä katellessa! Kiitos siis siitä tosi paljon, ja pitäkäähän lippu korkeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Ja kiva että me ollaan saatu olla esimerkkinä :)

   Poista
 2. Lassen ja sun touhuja on ollut ihana seurata! Oma hevoseni muistuttaa joltain osin Lassea, joten olen pystynyt samaistumaan "seikkailuihinne". Harmi, että jäät tauolle mutta ymmärrän kyllä miksi. Toivottavasti into kirjoittaa palaa takaisin joku päivä :) Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
 3. toivottavasti palaat pian takas tää on yks mun lemppariblogeista!

  VastaaPoista
 4. Sulla on aivan ihana blogi ja tykkään lukea postaukset aina mielenkiinnolla. Toivottavasti saat kirjoitusinnon pian takaisin! :) Sinun ja Lassen menoa on hauska lukea :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivotaan että motivaatio löytyy vielä joskus, mutta paineita siitä en ota :)

   Poista
 5. Voi harmi, että jotkut tyhmät anonyymit ovat saaneet bloggausinnon kateisiin.. :( Ärsyttää, että voi olla netissä ihan täysin anonyymisti.

  Mukavaa taukoa ja toivottavasti palaat vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymina on niin helppo huudella. Vähän liiankin helppo.

   Poista
 6. Voi harmi:( Mutta palaat jos/kun siltä sitten joskus tuntuu!:) Tsemppejä!

  VastaaPoista
 7. Mä olen niin laiska kommentoimaan mutta olen kyllä seurannut teidän täykkäri elämää ja muistelen aina omaani hymyillen... Toivottavasti jaksat vielä joskus päivitellä teidän kuulumisia mutta ymmärrän hyvin että ilkeät kommentit syövät energiaa.

  Mukavaa syksyn alkua ja seurailen sitten toistaiseksi facen kautta possun touhuja :)

  VastaaPoista
 8. Voi harmi... :( mitä.kommentteja siinä edellises postaukses oli? :( paljonkinko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kun Lasse oli laitumella yksin. Tulikohan kommentteja joku kymmenkunta, mutta riittivät syömään kirjoitusinnon :/

   Poista
 9. Voih ! Tää on niin kiva blogi. Ymmärrän kyllä sun fiilikset, samoja mietteitä välillä itellä, mutta toistaiseksi positiiviset jutut on voittanu ! Ehkä tauko tekee toisinaan ihan hyvää, toivottavasti vielä palaat takaisin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tekee hyvää, enköhän mä vielä joskus palaa :)

   Poista
 10. Voi ei, tää oli yks laadukkaimmista blogeista jota luin :( Toivottavasti palaat vielä!

  VastaaPoista
 11. Harmin paikka. Kaikkea hyvää jatkoon! :) Pysyttelen lukijalistalla, jos vielä joskus jatkat.

  VastaaPoista
 12. Harmi :( Luin aina blogiasi ja vieläkin kiinnostaa mutta ymmärrän täysin, anonyymit eivät ole kivoja. He valittavt että teet jotain väärin vaikka eivät asiasta mitään tiedä.. Mutta kiitos kun edes bloggasit, on ollut ilo seurata blogiasi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyyminä on helppo puuttua netissä toisten valintoihin ja moni käyttää sitä valitettavasti väärin :/

   Poista
 13. Höh, tämäpä tuli yllätyksenä! Olen kyllä huomannut että on ollut vaisumpi kausi mahdollisesti, mutta en ole huomannut noita ikäviä kommentteja. Argh, luulin että oisit säästynyt niiltä :/. Täytyy mennä ihan katsomaan mitä ihmettä on voitu vääntää sinun blogista. Jotkut luulee että voi käyttäytyä ihan miten lystää.

  Sinun blogin kautta olen saanut ainoan kosketuksen täykkäreiden sielunelämään (+elämäntapana hevoset blogin kautta), joten olen päässyt osaksi semmoista mitä en olisi ilman blogia päässyt.

  Pysyhän kuulolla ja pistä vaikka välillä niitä kuvia kunnes into palaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä mitään ilkeitä kommentteja nähnyt, olet varmaan poistanut ne. Minua kiinnostaa että mistä ihmeestä on löydetty valittamisen aihetta? Jos et halua julkisesti kertoa niin laita vaikka viestiä bessie5@hotmail.com
   Olen vaan äimistynyt että mistä on kysymys.

   Poista
  2. Poistin sen postauksen, missä kerroin että olemme palanneet takaisin tallille, koska siihen tuli niitä ikäviä kommentteja koskien sitä että Lasse oli yksin laitumella.

   Tähän saakka olenkin säästynyt todella hyvin ilkeiltä kommenteilta, mutta kun motivaatio on valmiiksi alhaalla niin ei siihen paljoa sitten vaadita.

   Nyt minulla on aikaa keskittyä kommentoimaan sun blogiin ahkerammin, eli saat yhden aktiivisemman kommentoijan lisää ;)

   Poista
  3. Kylläpä ihmiset jaksaa :(. On eri asia jos hevonen on laitumella yksin kuin se että se koko elämänsä viettäisi ilman kontaktia muihin.

   No, kai jokaisella pilvellä on se kultareunansa jos sie luet nyt kahta aktiivisemmin kun oot tähänkin asti ollut niin aktiivinen ;)!

   Poista
 14. Harmi että meet tauolle, tää yksiä ainoita hevosblogeja joita jaksaa enää lukea. Täällä aina semmoinen "tolkku" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, itsestäni tuntuu että täällä on ollut kaikkea muuta kuin tolkkua :D

   Poista
 15. Harmi että meet tauolle, tää yksiä ainoita hevosblogeja joita jaksaa enää lukea. Täällä aina semmoinen "tolkku" :D

  VastaaPoista
 16. Kurja juttu =( Itellä tuli vähän sama homma, paitsi etten edes saanut hirveästi paskoja kommentteja.. Mutta kun luki muiden blogeja ja näki ainavaan idioottimaisempia kommentteja, niin tuli sellainen olo, ettei sellaista halua itselle. Joten bloggausinto nolla. Oon miettiny, et jos siirtäis salaiseks blogin, mutta olkoon nyt esillä vielä..

  Mukavaa jatkoa silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihmettelen suuresti, miten tunnetummat bloggaajat oikein jaksaa niitä inhottavia kommentteja. Mielestäni on todella tökeröä käytöstä alkaa netissä arvostelemaan esim. toisen ratsastusta jne.

   Kiitos samoin!

   Poista
 17. Kyllä se siitä :) onneks mä pääsen paikan päälle kuvaan ja seuraan teitä ;)!

  VastaaPoista
 18. :( Voi eii, harmi oon joka päivä käyny kattelemassa että mitäs teille nyt kuuluu. Kyllä se siitä vielä säkii palaat ;))

  VastaaPoista
 19. Voi ei, juuri kun pääsin "sisälle" blogiin :( No, hyvää jatkoa teille, ja toivottavasti jaksat taas jatkaa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 20. Suosittelen lämpimästi blogin pitämistä vain kutsutuille lukijoille. Pidän itse "salaista" blogia ja se onkin ainoa vaihtoehto minun tapauksessani, sillä en halua saada osakseni minkäänlaista nillittämistä tai löytää juttujani leviteltynä pitkin nettiä. Uusia lukijoita on toki hankala saada (en tosin hirveästi mainostakaan), mutta mieluummin kirjoitan muutamille fiksuille kuin monelle idiootille.

  Pidä ihmeessä taukoa ja katso myöhemmin, josko voisit harkita edes julkisuuden ulottumattomissa olevaa blogia! On sääli, jos lopetat kokonaan.

  VastaaPoista
 21. Sinulle on haaste!

  1.) Jokainen haastettu kertoo 11 faktaa itsestään
  2.) Hän vastaa haastajan 11 kysymykseen
  3.) Haastettu keksii haastamilleen bloggaajille omat 11 kysymystä
  4.) Hänen tulee siis haastaa 11 bloggaajaa joilla on alle 300 lukijaa
  5.) Tässä postauksessa haastettu kertoo kenet on haastanut, ja kertoo myös haastetuille

  Itseään haastannutta ei saa haastaa takaisin!

  Kysymykset on tässä:
  1. Onko sinulle omaa lemmikkiä?
  2. Mitä harrastat?
  3. Kolme elämäsi tärkeintä asiaa
  4. Lempi ruokasi
  5. Kerro lyhyesti, miksi bloggaat
  6. Pelkosi
  7. Rakkain muisto
  8. Pahin painajaisesi
  9. Hevosblogeille: Kuolaimilla vai ilman? Perustelut
  Koirablogeille: Flexi vai normi hihna? Perustelut
  10. Paras peli ikinä
  11. Ohjelma jota seuraat TV:stä

  Sinut on haastanut blogi: elaimellistameininkia.blogspot.fi
  Kysy tai katso lisää blogistani!
  T. Heli ja karvaiset

  VastaaPoista