keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Peltoilua

Eilen menin ilman satulaa pellolla ja sain Peten oikein kuvaamaankin! Ensin kävin kuitenkin alkukäynnit maastossa, kun Pete ei heti ehtinyt kuvaamaan. Ehdin tekemään pellolla huolellisen alkuverkan ja loppujen lopuksi kävin vielä pienen pätkän maastossa ennenkuin Pete ehti ottamaan kuvat. Alkuverkoissa annoin Lassen liikkua eteenpäin oikein reilusti, kun menohaluja oli kuin pienessä kylässä. Se liikkui todella elastisesti ja letkeästi, joten mitäpä sitä himmailemaan. En mennyt kuitenkaan kovin rankasti.

Laukassa Lasse yritti koko ajan syödä :D Heinää oli parhaimmillaan melkein Lassea ryntäisiin (ei näy kuvissa), joten Lassen ei tarvinnut kuin vähän laskea päätään niin ruohonkorret osuivat turpaan. Hassu hevonen!
Viikonloppuna saan taas ammattilaisen ottamia kuvia, kun serkkuni Krista tulee kuvaamaan meitä! Tänä vuonna olemme molemmat terveinä, sekä minä että Lasse (toivottavasti), joten saatte varmasti hienoja peltokuvia! Muistin virkistämiseksi, Kristan ottamia kuvia täällä, täällä ja täällä.

11 kommenttia:

 1. Oih, ootte niin hienoja. Voi miten kaunista ja kesäistä

  VastaaPoista
 2. Miten sun jalat pysyy tossa asennossa kun meet ilman satulaa? Mulla menee ihan hanurilleen... Laitan kauniin piirroksen selventääkseni... http://i.imgur.com/bTs0kAM.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä miten ne pysyy, en oo koskaan miettiny :D Mutta kun katsoo vanhempia ilman satulaa-kuvia niin kyllä mullakin on polvi niissä ihan ylhäällä. Pitää vaan ajatella jalkaa alas ja niinkuin olisi koulujalustimet. Myös tasapaino ja rentous on olennaista: jos on huono tasapaino, polvet nousee herkemmin kun niillä jää puristamaan.

   Poista
 3. Hienoja kuvia :) nyt tekee mieli itsekin mennä heinämereen ratsastamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isolla pellolla on kyllä niin huippua ratsastaa :)

   Poista
 4. Kuka tää pete on ? :?
  Ja ootye Lassen kaa iiiiihana pari ♡♥♡♥♡

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia.
  Adidakset on maailman parhaat ilman satulaa ratsastuskengät ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä meen niillä kyllä ihan satulankin kanssa :D

   Poista