lauantai 29. kesäkuuta 2013

Hööksin alet!

Koko viime- ja tämän viikon alun odottelin, koska Hööksillä alkaisi alet. Olin päättänyt, että lähden heti shoppailemaan kun vain alkaa tavaraa saada halvemmalla. Innostus olikin suuri, kun huomasin että Facebookiin oli ilmestynyt kuva, jossa lupailtiin -50% alennuksia! Keskiviikkona lähdinkin heti töiden jälkeen ajelemaan kohti Ylöjärveä, tällä kertaa yksin kun en saanut ketään kaveria mukaan (äiti olisi kuulemma lähtenyt mukaan ja oli sanonutkin sen, mutta minä lahokorva en kuullut sitä.... Hö.).

Tavaraa tarttui mukaan tälläkin kertaa. Mutta yllätyin kun mietin tarkemmin, että kaikki olivat tavalla tai toisella hyödyllisiä. En siis ostanut mitään yliturhaa tällä kertaa. Paitsi satulahuovan. Mutta vaaleansinistä estehuopaa meillä ei vielä ole, eli eikö sekin tullut sitten tarpeeseen? Ainakin minun mielestäni. Ostin myös itselleni vaatteita, mitä ei ole ihan hetkeen tapahtunut.

Pahoittelen kuvien laatua. Kamerasta oli akku loppumaisillaan joten en ehtinyt keskittyä ottamaan hyviä kuvia.

T-paita, huppari, sukat ja ratsastushousut. Paidat oli -50%, housut ja sukat normaalihintaiset. 


Uusi rakkaushuppari ♥

Sukat sopivat melko hyvin myös uuteen huopaamme.

Perusmustat ratsastushousut polvipaikoilla. Oli muuten yllättävän vaikea löytää nuo housut! Kriteereinä oli polvipaikkaiset ja pehmeät. Löysin tasan nämä yhdet jotka sopivat kriteereihin, ja onneksi olivat kohtuullisen halvat ja todella kivat päällä.

Lasselle takasuojat. Ostin vahingossa koon liian pienet, mutta toisaalta se ei haittaa, sillä Lasse ei siedä korkeita suojia takajaloissa. Nämä jäävät niin matalalle etteivät häiritse.


Kaksi nahkariimua (alimmainen Hööksiltä, päällimmäinen Horzelta), kun halvalla sain. Lisäksi ostin Horzelta pari pientä pesusientä, ohennussakset ja batadinehaudepinteleitä.

Koirien ostoksia (pari lelua) en jaksanut kuvata. Kävin myös Horzella ja petyin vähän. Tilat olivat kyllä hienot, mutta palvelu oli aivan kamalaa. Kukaan ei tullut kysymään tarvitsenko apua, vaan myyjät hengailivat kuka missäkin. Kaverinikin sanoi, että hän oli käynyt kokeilemassa chapseja eikä myyjiä ollut kiinnostanut hänen läsnäolonsa vähääkään, vaikka hän oli ollut ainut asiakas kaupassa.

Valikoima oli perushorzea. Sieltä saa tuollaista yleispätevää tilpehööriä, mutta itse en löytänyt mitään ihmeempiä. Oletteko te käyneet Ylöjärvellä Horzen myymälässä? Mitä mieltä olitte?

~*~*~*~*~*~

Sitten vielä vähän yleisiä kuulumisia. Lasse voi hyvin. Olemme menneet aika rennosti tämän viikon kuumien säiden vuoksi. Eilen kävimme hiukan päästelemässä naapuripellolla, ettei Lassella ole niin paljoa virtaa tänään ja huomenna kun Sonja menee.

Eilen tapahtui ihania, nimittäin pellolta tehtiin heinä! Eli nyt pääsemme ratsastamaan oikein kunnolla. Viikonlopun aikana ajattelin väsätä myös yhden esteen että päästään hyppelemäänkin.

Lähiaikoina on tulossa myös pieni arvonta, 300 lukijan kunniaksi. Enpä olisi uskonut blogin aloittaessani että se saisi näinkin suuren suosion. Edellisellä blogillani oli vain 25 lukijaa parhaimmillaan :D

6 kommenttia:

 1. Syötävän suloisen värinen satulahuopa! <3

  VastaaPoista
 2. äh mäki oisin niin halunnut hööksin aleen, ehkä joskus :D:D

  VastaaPoista
 3. Onko toi huopa hööksiltä vai horzelta? Ei vitsit kui ihana!:D

  VastaaPoista
 4. Toi satula huopa on ihanan värinen. :D

  VastaaPoista
 5. Hööksiltä on huopa, alekorista alle 15e ;) Se on aivan sikaihana <3

  VastaaPoista
 6. Itse myös petyin Horzeen, vaikka tavaraa tuntui olevan paljon, valikoima oli silti aika pieni, erityisesti ponikoossa...

  Mut ihana huopa ! :)

  VastaaPoista