tiistai 11. kesäkuuta 2013

Erilaisten hevosvoimien viikonloppu

Taitavia kuskeja, nopeita autoja, hyvä sää, loistava seura, paljon naurua. Niistä on hyvä viikonloppu tehty. Näitä lisää!


Perjantaina lähdimme melkein heti töistä päästyäni kohti Kouvolaa. Siellä oli rallicrossin EM-osakilpailu, jossa yhden tuttumme piti ajaa, mutta sattuneista syistä ei sitten ajanutkaan. Joten tällä kertaa mentiin ihan vain katselemaan kisoja.

Kisapaikalle päästyäni tuli niin mahtava fiilis. Kisabensan haju, tunnelma varikolla ja lämmin sää on lyömätön yhdistelmä! Kylmät väreet menivät pitkin kroppaa kun käveltiin varikon läpi. Tänä vuonna oli onneksi paljon Supercareja kisaamassa, toisin kuin viime vuonna. Saatiin katsoa mestarillista ajoa koko viikonloppu.

Suosikkikuskikseni nousi ehdottomasti Petter Solberg. Aivan uskomatonta suorittamista! Auto meni lähes koko ajan nelipyöräluistossa ja mies selvästi tiesi miten autoa käsitellään. Suu auki katselin hänen menoaan ja olin ihan varma että hän vie koko kisan. Ja niin olisi vienytkin, ellei eturengas olisi lähtenyt kävelemään juuri ennen maaliviivaa... Kyllä harmitti! Niin tarkkaa ajamista että olisi kyllä suonut voiton. Onneksi voiton vei toinen suosikkini, jenkkiläinen Tanner Foust.


Yövyimme mökillä Iitissä parin kaverin kanssa ja kyllä meillä oli hauskaa! Saunoimme, mato-ongimme, grillattiin ja juteltiin. Olimme matkassa kahdella autolla, koska luulimme että minun ja Peten pitää lähteä kotiin ennenkuin kisat loppuvat, sillä minulla oli tiedossa yövuoro sunnuntai-iltana klo 22 alkaen. Kisat loppuivat kuitenkin niin, että olisimme hyvin voineet mennä yhdellä autolla. No, kyllähän sitä oman kullan kanssa kahdestaankin matkustaa ;)


Sonja liikutti Lassea viikonlopun ja kävi selässäkin. Minä kokeilin eilen, ja hepo liikkui ihan normaalisti jo! Kävimme ilman satulaa maastossa kävelemässä ja ravaamassa ja Lasse oli aivan huippu! Se on aina lomien jälkeen tosi kiva ratsastaa, kun ei työnteko kyllästytä. Menen tänään pellolla ja yritän saada Peten ottamaan pari kuvaa :)


Roman Castoral juhli Touringcar-luokan voittoa.


Timur Timerzyanov 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti