tiistai 7. toukokuuta 2013

Yleistä löpinää

Nyt kun mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, en ole jaksanut oikein kirjoittaakaan. Olen tällä hetkellä kipeänä, joten nyt on aikaa. Tarkoitus oli mennä tänään tallille, mutta totesin että haluan säästää kaikki voimani töihin. Minulla on siis kuumetta, kurkku aivan järkyttävän kipeä ja räkää valuu. Olo on kovin vetelä ja joka paikkaa särkee. Sain tämän taudin todennäköisesti työkaverilta, jonka vieressä istuin lauantaina trukkikurssilla. Yöllä en saanut oikein nukuttua kun kurkkuun sattui niin kovasti, joten nyt väsyttää.

Sain viime viikolla kokeiluun Heidiltä (käykäähän katsomassa Heidin ja Laran blogi!) estesatulan: Passier Hannoverin. Olin hyvin skeptinen satulan suhteen, mutta koska se oli ollut "täykkäriselkäisellä", päätin kokeilla. Ja yllätys oli suuri, kun satula sopi täydellisesti Lasselle! Ei puristanut mistään ja ennenkaikkea, säkä mahtui loistavasti satulan alle! En tarvinnut edes romaania. Satula on nyt ollut kaksi kertaa koeajossa: sunnuntaina menin itse ja eilen meni Sonja. Minulla Lasse meni tosi kivasti tällä penkillä, Sonjalla ei kuulemma niinkään. Mutta Sonja itse epäili että oli varmaan laittanut satulan huonosti selkään tai jotain. Tänään piti mennä taas ratsastamaan, mutta tosiaan tämä tauti kaatoi minut sängynpohjalle.

Ei näytä kuvista lainkaan siltä että sopisi Lasselle, kun ei tuota säkätilaa näytä olevan yhtään.

Minulla tuli paikat kipeäksi estesatulalla ratsastamisesta, mutta se johtuu ihan vaan siitä että olen niin tottunut menemään koulusatulalla. Harjoiteltiin sunnuntaina tosi paljon laukkaa, koska Lasse on ollut siinä aika villi. Tehtiin paljon suoristuksia ja hyvät kulmat. Ei mitään sen ihmeempää, mutta kyllä tuli molemmille lämmin! Minä jopa oikein innostuin menemään estesatulalla?! Jos satula nyt on hyvä niin kyllä me se ostetaan, on niin halpa ja olisi hyvä että kesää varten laitumelle olisi estesatula, koska ensimmäinen kuukausi pitää mennä vallan maastossa, kun ratsastuspelto kasvaa heinää.

Lasse joutui muuten taas yksin tarhaan. Ongelmaksi tuli se, että Paulia pitää laihduttaa ja Lasse taas ei saa laihtua. Paulille pitää säännöstellä heiniä ja siitä tulee Lasselle paha mieli, jolloin Lasse muuttuu lohikäärmeeksi. Kesällä Lasse saa kuitenkin laidunkaverin, tässä on nimittäin parikin vaihtoehtoa.

Pitkästä aikaa koiristakin juttua! Ne voivat oikein hyvin. Saimi on taas ollut paljon kotona, koska äidillä on ollut muita juttuja eikä ole ehtinyt hoitamaan Pimssiä (juuri tätä postausta kirjoittaessani äiti tulikin hakemaan sen :D). Mokoma muuttuu päivä päivältä paremmaksi ja se on nykyisin jo niin symppis, etten ymmärrä miten saatoin alkuun olla tykkäämättä siitä. Se on niin hieno poika ♥ Heh, sille kävi hauska juttu viime viikolla. Mokoma oli olohuoneessa ja minä istuin keittiössä. Yhtäkkiä olohuoneesta kuului yökkäysääni, mutta ajattelin että se oli niin pieni että ei voinut tulla mitään ulos. Äänen jälkeen tuli kuitenkin liian hiljaista (tiedättehän sen hetken, kun eläin ei pidä mitään ääntä ja kun menet katsomaan on pahanteko käynnissä?), joten menin katsomaan mitä tapahtuu. Siellä Mokoma makasi maassa ja se oli oksentanut tassunsa päälle pienen klöntin. Möön ilme oli aivan tällainen: "Äiti, kävi vähän nolosti mutta se oli oikeesti ihan vahinko.... Voisitsä auttaa?" Se oli niin suloinen, etten voinut kuin nauraa. Pyyhin sitten yrpän pois, niin Mokoma lähti aivan riemuissaan juoksemaan ympäri kotia, kun pääsi tilanteesta eroon :D

Nyt minä lähden lämmittämään mehua ja laitan siihen suuren tujauksen kummisedältä saatua hunajaa, josko tämä tauti helpottaisi! Lauantaihin mennessä on oltava kunnossa, sillä täällä on kenttäkisat! Ja niitähän on pakko päästä kuvaamaan.

Mites teidän lukijoiden kevät on lähtenyt käyntiin? 

4 kommenttia:

 1. Harmillista että olet kipeä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :/ Kolme päivää tuli sairaslomaa kun kävin lääkärissä. Nyt saa rauhassa parannella itseään.

   Poista
 2. millo tulee postausta?

  VastaaPoista