sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuvia viime päiviltä

Taas on kirjoitusinto ollut jossakin lomailemassa... Siksi teen nytkin vain pikaisen kuvapainotteisen postauksen.


Mokoma pääsi pitkästä aikaa tallille ja oli taas aivan hämillään. Se ei kyllä ymmärrä hevosia lainkaan.


Lasse sai ensimmäiset ruohomaistiaiset! Nyt olenkin sitä kolmena päivänä syötellyt vähän kerrallaan. Aletaan taas valmistautumaan laidunkauteen. Lasse on ollut minulla todella kiva ratsastaa. Olen mennyt vallan estesatulalla, koska Lasse liikkuu sen kanssa ihanan rennosti. Emme ole tehneet mitään ihmeempiä: lähinnä harjoiteltu suoraan menoa ja pehmeyttä yleisesti. Itse olen keskittynyt lähinnä omaan istuntaan enkä niin siihen miten hevonen menee. Alkuun ongelmaksi estesatulalla muodostui kevennys. Kevensin liikaa polville, jolloin yläkroppa meni etukenoon ja selkä notkolle. Kun sitten muistin, että estesatulassa pitää keventää reisillä, selkäkin suoristui ja notko hävisi. Ehkä se tästä vielä!Täällä oli taas kenttäkisat! Lauantaina olin koko päivän kuvaamassa ja pakkohan se oli Parkanon ratsutarvikkeessa pistäytyä. Nämä tavarat on Sponsored by Pete, koska lähtiessäni hän oli ihana ja antoi rahaa mukaan ♥ Lasse sai siis kangasriimun ja kaksi satulahuopaa, itselleni ostin ratsastussukat. Tuohon kangasriimuun palatakseni, Lassella ei ole moneen vuoteen ollut kangasriimuja, koska pidän nahkariimuja parempina (ja kyllähän ne ovatkin). Tämä oli kuitenkin niin söpö ja edullinen, että ajattelin poiketa tavoistani. Kuvista näkyy vähän huonosti, mutta siis tuollainen musta jossa on vihreät raidat ja vihreät pehmusteet turvalla ja niskassa. Ekassa kuvassa on nahkariimu vielä.

Estesatula ja Eskadronin estehuopa.

Ostin kaksi mustaa huopaa, toisen koulusatulaan ja toisen estesatulaan. Kouluhuopaa en vielä kuvannut, mutta tuossa on estehuopa. Se on siis Eskadronin estemalli ja on kyllä hyvä! Sopii Lassen selkään ja pysyy tukevasti paikallaan. Nyt meilläkin on Eskadronin huopa. Olen jo yli vuoden kuolannut Eskan kouluhuopaa, mutta ostin nyt estehuovan x) Toisen huovan esittelen kunhan saan siitä otettua kuvat.

Eilen oli myös "Lasselle kesätukka" -päivä. Leikkasin siis tuon järkyttävän letin pois. Pystyyn tuo harja nousee vasta ajan kanssa, ja on siksi noin kynityn näköinen, koska tosiaan vaan vedin isoimmat pois ja tasoitin vain hieman. Harjaa pitää varmaan lyhentää vielä vähän, koska jätin sen ehkä vähän turhan pitkäksi (vaikkei se kuvasta näykään). Hetken aikaa tukka on aivan järkyttävän näköinen mutta kyllä se siitä vielä pystyharjaksi muutttuu :)


Loppuun vielä muutama ottamani kenttäkisoista. Kuvien alla linkit ratsukoiden blogeihin.

http://greeneventer.blogspot.fi/

http://petrapalomaki.blogspot.fi/

http://valimaki.blogspot.fi/

http://kisamatkalla.blogspot.fi/

6 kommenttia:

 1. Voi mahoton tuota harjaa :D, mut luotan suhun että se nousee komeeksi punkkaritukaksi vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan järkyttävä :D Mutta kyllä se nousee, on aina ennenkin noussut :)

   Poista
 2. Otit kyllä hienoja kuvia :) Estehuopa näyttää tosi kivalta, oon itsekin hankkimassa mustaa estehuopaa ja toi vois olla hyvä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 3. näyttääpä tuo satula fiksulta selässä mihkä se istuu! :D ihan erinäkönen oli Laralla kun oli nii kapee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuin tehty Lasselle ;) Eikä ollu ees kapee! Oon ihan rakastunu ♥ :D

   Poista