keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Video yhteisistä ajoista

Olen jo pitkään miettinyt tällaista videon tekemistä. Nyt kun olen vihdoin oppinut käyttämään Windows Live Movie Makeria, päätin kokeilla millaisen lopputuloksen saisin aikaan. Lähdin alunperinkin hakemaan yksinkertaista toteutusta ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs mieltä te olette? 


Mobiilikäyttäjä, katso video TÄSTÄ.

25 kommenttia:

 1. Hyvä video! Aamuvirkku liikenteessä , vai? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Video on kylläkin tehty jo eilen :D

   Poista
  2. Tarkoitin kylläkin postauksen julkaisua, mutta ei se mitään :)

   Poista
  3. Ai, no videon ehdin julkaisemaan pikaisesti ennen työturvallisuuskorttikoulutukseen lähtöä ;)

   Poista
 2. Wou, täytyy sanoa, että Lasse sopii sulle ku hansikas käteen ;)) (y)

  VastaaPoista
 3. Hyppäätkö Lassella enää? Alkupäässä oli aika paljon hyppyvideoita, mutta loppupäässä ei enää. :) Ja kauanko Lasse on sinulla ollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin hypätän enää, eikä isoja lainkaan. Molemmat kyllä tykättäisiin, mutta Lassen jalat eivät enää kestä :/ en ota riskiä että jalat rikkuisivat. Ja lasse on ollut minulla viisi ja puoli vuotta :)

   Poista
  2. Okei. Kävin lukaisemassa Lassen oman sivun aluksi, ettei vain jo siellä lukisi, mutta ei lukenut niin sitten vasta "uskalsin" kysäistä. ;) Mut joo, kiva video! Itse en henkilökohtaisesti ole kauheasti videoiden perään, vaikka itse niitä tykkäänkin tehdä, mutta tämän jaksoin ihan hyvin katsoa. :))

   Poista
  3. Juu pitäisi sekin sivu päivittää :D Mä oon alkau nyt videoita tekemään ihan vaan lukijoiden pyynnöstä. Katselen mieluummin kuin teen :D

   Poista
 4. IHANA video :333. Teitä parempaa parii saa hakee kauan. Sovitte 10000000000000000 % yhteen :)))

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihana video, teitä on niin kiva katsoa ja kauniit sanat oli :). Ihailen aina sinun ratsastustaitoa :D. Yritän itse nyt skarpata ratsastuksessa, kunhan saatas se satula....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Älä nyt hyvänen aika mun ratsastustaitoa ihaile :D

   Poista
 7. voi kun mäkin oppisin tekeen noita videoita..

  VastaaPoista
 8. Hyvinhän tuo videon teko näyttää onnistuneen. Hyvä biisi valinta. Mahto muuten sattua tossa alussa tuo kömmähdys sillä isolla esteellä? :D
  Toivon sulle ja Lasselle vielä monta hienoa yhteistä vuotta vaikka isot esteet onkin pitänyt jättää. Onneksi hevosen kanssa voi tehdä niin paljon erilaisia juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, SATTUI :D sain iskun päähäni ja toiseen jalkaan, ja muistikuvat ovat tosi hatarat tippumisen jälkeiseltä puolelta tunnilta :D Sääri turposi valtavaksi kun Lasse ilmeisesti potkaisi siihen ja olin aivan rikki seuraavana päivänä kun jokainen lihas oli kipeänä :D

   Niinpä, ei se isojen hyppääminen ole tärkeintä meille :)

   Poista
 9. upeeta, että et ote hyppyriskiä jalkojen takia, viisasta ja ajattelevaista:) hyvä että näitäkin vielä on! Video olisi ehkä hieman voinut mennä musiikin kanssa yksiin, mutta muuten tosi kiva video, tykkäsin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua menettää elämäni hevosta oman typeryyteni takia :) Lassella on kuitenkin sen verran raskas ja paikkoja kuluttava tausta, että jalat ovat olleet jo riittävän kovilla.

   Huomasin myös tuon musiikin ja videon "eriaikaisuuden", mutta en sitten jaksanut lähteä sitä enää korjaamaan :D Ensi kerralla yritän saada senkin kuntoon :)

   Poista
 10. Mun mielestä tää vidi on tosi hyvä sun ekaks :)))
  En jaksa oottaa seuraavaa postausta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tulee todennäköisesti pieni kuvapostaus :)

   Poista
 11. Hieno video, en itse osaisi tehdä parempaa! Musakin sopi tosi hyvin :)

  VastaaPoista