keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Onnea minä 21v!

Noniin, tänään tuli sitten mittariin 21v. Huhhuh :D

Sen kunniaksi teimme Lassen kanssa maastakäsintyöskentelyä. Laitoin kameran kanisterin päälle kuvaamaan videota. Aluksi teimme ihan vaan seuraamisjuttuja, sitten vähän väistäteltiin takapäätä, ravailtiin jne. Kun molemmat olimme verrytelleet, menimme pientä estettä. Ja laukkasimme YHDESSÄ oikeastaan ensimmäistä kertaa. Maastakäsintyöskentelyssä Lassea on kauhean vaikea saada laukkaamaan, mutta esteen avulla se onnistui. Loppuun otimme myös ilman narua käyntiä ja ravia.

Muutenkin Lasse oli tänään todella kiva. Se oli hyvin hereillä ja keskittyi hienosti. Kerran se kylläkin poistui paikalta, mutta tämä oli ihan minun syytäni: kerroin todella huonosti mitä halusin, joten Lasse jatkoikin matkaa kun minä pysähdyin :D

Video on jokseenkin tylsä, mutta koittakaa kestää.

10 kommenttia:

 1. Hauskaa synttäripäivää!!!
  Kiva video :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut!

  Tosi kiva video, kivahan tuommoista on katsoa. Laukaten seuraaminen on todella hieno saavutus. :D Ihanaa rentoa yhdessä tekemistä teillä.

  Meillä on vasta päästy ravissa seuraamiseen vapaana, ei todellakaan idioottivarma sekään vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Olen tainnut kerran vai kaksi aiemmin Lassen kanssa laukata vierekkäin, mutta silloinkin oli kyse ihan parista askeleesta. Tämä oli jo suuri edistysaskel, kun heppa uskaltaa laukatakin mun kanssa :)

   Ei meilläkään tuo vapaana seuraaminen ole vielä idioottivarmaa. Itseäni jännittää se että mitä jos se heppa lähteekin karkuun, kun kentällä ei ole aitoja. Ja tottakai se välillä poistuukin paikalta kun olen itse epävarma :D

   Poista
 3. Kiva näköstä ku ite laukkasit samaan aikaan kun lasse :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ihan vaistomaisesti tuo laukka itseltäkin :D

   Poista
 4. Paljon Onnea! :) Lasse näyttää videossa nöyrältä, mutta myös onnelliselta :) Onnekas heppa kun on sinut saanu omistajakseen! :) Ihanaa jatkoa teille (:

  VastaaPoista
 5. Lassella on kyllä hyvä koti. Monia hevosia kohdellaan niin huonosti. :'( se on väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi :) Monella hevosella on kyllä todella huonot oltavat :/

   Poista