maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillipäivän höpinää

Varoitus! Tämä teksti sisältää sekavaa ja väsynyttä tekstiä. © Hanna-Maria

Aaaah elämä on mahtavaa! Vihdoinkin sain opiskelujutut päätettyä (pidän teitä kuitenkin vielä jännityksessä, mutta sen verran voin sanoa että WIHII!!) ja muutenkin kaikki on nyt hyvin. Minulla on ihana mies, mahti hevonen, loistokoirat, ihana koti ja paras äiti ♥

Olimme viime yön Peten kanssa minilomalla Turussa, kylpylähotelli Caribiassa. Itse hotelli ja sen palvelut olivat vähän pettymys, mutta reissu oli kaikesta huolimatta aivan ihana ja tuli todellakin tarpeeseen. Samalla vietimme etukäteen synttäreitäni (olen siis syntynyt 3.4.).

Ensi viikonloppuna on Hevoset-messut, mutta en ole vielä saanut seuraa sinne. Pete ei lähdekään, joten pitäisi jostain keksiä kyyti ja seuraa. Tai ei niinkään kyyti, kyllähän meillä on tuo yksi Skoda jolla mielelläni ajan pidempää matkaa, mutta lähinnä se seura. Ei nyt ihan yksinkään viitsisi lähteä :D Mutta jos en saa ketään kaveria mukaan niin lähden sitten yksin.

Huomenna Petra tulee kuvaamaan meitä. Kuvia siis tiedossa, saa nähdä tuleeko tällä kertaa tippumista. En ole nimittäin ratsastanut tippumisen jälkeen, vaan Sonja on liikuttanut Lassen. Odotan innolla että pääsen taas hevosen selkään!

Ensi viikolla minulla on taas aamuvuoro, eli ehdin tekemään kaikenmoista iltapäivisin. Iltavuoroissa tulee yleensä nukuttua sen verran pitkään että tallillakin ehtii vain käväisemään :D Tällä viikolla siirrymme myös kolmivuoroon, eli yövuorot, tervetuloa! Ensimmäinen yövuoroni on viikolla 15.

Kuntoiluprojektini sujuu melko hyvin. Tänään olin Mokoman, Saimin ja äidin kanssa yli tunnin lenkillä ja kyllä tuli hyvä mieli! Huomenna teen kahvakuulatreenin ja keskiviikkona yritän ehtiä salille. Torstai meneekin varmaan isälläni laskutusta tehden. Perjantaina teen joko kahvakuulatreenin tai menen salille. Ja lenkkeilemään pyrin joka päivä. Aamuviikoilla olen onnistunut sovittamaan todella hyvin työn, kuntoilun ja Lasseilun. Iltaviikoilla se on vähän vaikeampaa, ja silloin en yleensä käy salilla vaan teen kahvakuulatreenin.

Tämä postaus oli nyt tällainen ylisekava, pyydän syvästi anteeksi :D

Onnistuiko kukaan huijaamaan teitä lukijoita näin aprillipäivänä? Minunkin piti keksiä tänne blogiin aprillipila, mutta en sitten jaksanut :D

5 kommenttia:

 1. Minä onnistuin huijaamaan. Sanoin miehelle (käveltiin pihalla), että "kato, joku on rikkonu auton ikkunan", toinen siihen että "missä??!!" vaikka just oltii puhuttu aprillipäivästä XD. Hämyyn meni mut ei joutunu juomaan kuravettä ;).

  VastaaPoista
 2. Hei, mullakaan ei oo kyytii eikä seuraa, mä voisin lähteeki, josset saa ketään muuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu katotaan. Lähtisköhän Sonjakin?

   Poista
  2. voin sanoo että aivan varmasti :D mitä mä sitä nyt tunnen ;D

   Poista