perjantai 1. maaliskuuta 2013

Yleiskuulumiset

Olen tällä hetkellä niin happyhappy! Minulla on maailman ihanin mies, parhain äiti, mukava isä, mahtavin hevonen ja loistavimmat koirat. Ja lisäksi, yllätys.....myös työpaikka!!

Soitin maanantaina erään paikallisen tehtaan johtajalle ja kysyin työpaikkaa. Sovittiin tiistaiksi työhaastattelu, joka meni niin hyvin että kirjoitettiin samantien työsopimus ja työt alkoivat keskiviikkona. Työsuhteeni on voimassa toistaiseksi, eli periaatteessa sain heti vakituisen paikan. Wuhuu! Olen nyt ollut kolme päivää töissä ja olen kyllä tykännyt. Pääsin heti toisena päivänä ajamaan trukkia, joka olikin ihan huippukivaa! Ainut vaan että ranne kipeytyi kun ajoin eilen koko päivän... Mutta ei anneta sen häiritä ;) Toki vanhan työpaikan ihmisiä on ikävä, mutta muuten tämä uusi paikka on paljon parempi. Matkaa meiltä töihin tulee ehkä pari kilometriä, eli matka lyheni 40km.

Lassella on ollut tämän viikon todella kevyttä. Toissapäivänä ja tänään sillä oli vapaa, eilen Sonja kävi liikuttamassa. Kun laitoin Sonjalle viestin että kuinka Lasse meni, niin Sonjalta tuli takaisin viesti "Se oli mahtava, ei pelleilly ku kerran ja päästi jakkaralta selkään! Kultapossu ♥".Huomenna ratsastan varmaan oikein kunnolla. Ja kunhan saan Peten kanssani tallille niin laitetaan taas juoksutusasiat kuntoon. Lassehan on nyt kaksi juoksutuskertaa ollut ihan sika, jumittanut ja sekoillut vain. Huomasin joskus että Lasse alkoi toimimaan juoksutuksessa kun Pete seisoi portilla ja aina kun sanoin niin hän taputti käsiään yhteen, jolloin Lasse tajusi että ei voi poistua paikalta.

PikkuSonja :D

Pitää katsoa jos saisin äidin sunnuntaina Lassen selkään (onko äiti muita suunnitelmia?) ;) Tosin ratsastuksen eteen saa tehdä vähän töitä: Lassen tarha pitää siivota ja se ei ole mikään ihan pieni urakka.


2 kommenttia:

  1. Onnea työpaikasta! Ei ole nykyään ihan helppoa saada heti vakkaripaikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ei olekaan ja olinkin erittäin yllättynyt kun heti tuli vakipaikka :D

      Poista