perjantai 29. maaliskuuta 2013

Videopostaus

Nyt olen saanut kauhean inspiraation tehdä videopostauksia, joten täältä pesee taas.
9 kommenttia:

 1. toinen ihan innosta piukeena <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli! :D Sen verran intopiukee tädinpudotuskin oli :D

   Poista
 2. Ihanan reteenä Lasse ravaa ton tippumisen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ravaa :D Oikein "Kjähkjähkjäh, tiputin tädin hihihiii"-tyylillä :D

   Poista
 3. Saat sen näyttämään niin helpolta ja vaivattomalta, kuin tanssia tai soittoa tuo ratsastus. Tuo musiikki sopi tuohon teidän menoon niin hyvin. Voi kun itselläkin ois noin hyvä ryhti kuin sinulla! :D On kyllä ihme miten noin tasapainosesta ja hyvännäkösestä ratsastuksesta syntyki sitte semmonen "tilanne" XD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt sentään, itse näen tuossa vaikka mitä virheitä ja ratsastus näyttää kaikkea muuta kuin vaivattomalta omaan silmääni :D Ihan punastun noista kehuistasi!

   Lasse osaa kyllä järjestää tilanteita, välillä vähän liikaakin :D Ensin kaikki on hyvin ja sitten PAM koko touhu leviää käsiin.

   Poista
  2. Ihan totta puhuin, siltä se näytti minun silmään. Todella hienoa työtä, kumpa itse pystyisin joskus tuohon samaan. Tuo Lassen laukka näyttää ihanan keinuheppamaiselta, siis hyvällä tavalla. Siellä on varmaan mukava istuksia kyydissä :).

   Tuo PAM kuulostaa vähän täykkärimäiseltä, hih, ihan kuten se Nette elämäntapana hevoset -blogissa. Tai siis että semmonen elementti on aina takaraivossa olemassa, että ne kykenee siihen räjähdykseen :D, vaikka muuten oliskin kuin hyvin yhteistyössä. Täykkäriräjähdys on kuitenkin vähän erilainen kuin mikään muu, kuten olet kuvannut.

   Poista
  3. Viisi vuotta on mennyt että tuohon pisteeseen ollaan päästy :D Lassella on aivan ihana laukka, lähes kaikki sillä ratsastaneet ovat kehuneet nimenomaan laukkaa.

   Se oli todellakin oikein perus täykkäriPAM :D Eilen taas toivoin että minulla olisi hevonen, joka lähtisi vaikkapa ryöstämään tuollaisen sekoamisen sijaan :D

   Poista
  4. Niin, ei se itsestään tuu se luottamus ja kehitys, jostain jokainen on aikanaan ponnistanut ja yltää sitten vuosien myötä yhä parempaan :). Tämä antaa uskoa ja tsemppiä itsellekin, että onpi vasta alkutaipaleella oman hepan kanssa, ja kun aika kuluu, niin kehitystä tapahtuu (ainakin jossain määrin :D).

   Poista