perjantai 29. maaliskuuta 2013

Uusi ulkoasu

Kevät tulee ja ulkoasukin muuttui. Mitäs pidätte? Ehkä tämä on hiukan liian kesäinen, mutta itse tykkään kovasti :) Vastatkaa sivupalkissa olevaan kyselyyn!

11 kommenttia:

 1. Ei oo ollenkaan liian kesäinen :). Pian se kesä on täällä, maa jo näkyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis tosi upea onpi! Itsekin oon miettiny vihreetä sinisen sijasta välillä, mutta en tiiä saanko aikaseks koskaan. Banneria kun en osaa tehdä ees.

   Poista
  2. Kiitos! Mä voin kokeilla tehdä sulle banneria joskus kun jaksan kaivaa läppärin kaapista ;) En oo tolla meidän pöytäkoneella nyt jaksanut väsätä kun siellä ei ole mitään fontteja yms.

   Poista
  3. Ooh :O! Se oisi hienoa. Pidän nykyisestä bannerista tosi paljon, vain vasemmanpuoleisen kuvan voisi vaihtaa. Mut tietty se voi mennä kokonaankin uusiksi. Oon vähän miettinyt myös että toimisiko jokin ruskeansävyinen ulkoasu -vähän samanvärinen kuin ruunikko heppa... No, jahka aikansa muhii tämä ajatus, että vois kerran vuoteen vaihtaa ulkoasua niin ehkä se joskus toteutuu ;). Missään nimessä ei useammin kuin kerran vuodessa ;D!! Tai korkeintaan 2 kertaa (talvikuvin ja kesäkuvin ;))...

   Poista
  4. Voit vaikka laittaa mulle sähköpostilla värin ja ne kuvat mitä haluat että käytän bannerissa niin teen jossain vaiheessa kun saan kunnon motivaation :) anniina.gullans@gmail.com

   Poista
  5. Kiitos <3, minun pitää ensin sulatella tätä yhtäkkistä tilaisuutta saada banneri :D.

   Poista
 2. tää on tosi kiva !! tulee heti kesänen fiilis :)

  VastaaPoista