keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Riekkumista liinan päässä

Miksei kukaan ole ikinä silloin kuvaamassa Lassen juoksutusta, kun heppa on villinä? Tänään olisi saanut mahtavia pukki- ja riekkumiskuvia.

Tarkoitukseni oli vain nopeasti juoksuttaa Lasse, sillä olin tulossa kakkostyöstäni (teen isäni firmassa laskutuksen) ja päälläni oli kollarit, tennarit ja paksu toppatakki. Otin Lassen liinan päähän ja mentiin kentälle.

Vauhkoontumisen jälkeen tukevassa asennossa :D

Alkuun Lasse meni tosi rauhallisesti eikä hötkyillyt mitään. Laitoin puomin juoksutusuralle ihan Lassen riemuksi, ja riemuhan siitä repesi :D Ensin Lasse pysähtyi puomin eteen ja katsoi minua O_O ilmeellä. Tuonko YLI pitää mennä?! Sitten puomi piti hypätä kuin isompikin este ja sen jälkeen lähteä hullua pukkilaukkaa eteenpäin. Lasse heitti niin valtavia pukkeja, etten enää yhtään ihmettele miksi silloin vuosi sitten tipuin vastaavasta :D Lasse näytti myös niitä sen vakio "röhkäisen, sinkoan, pukitan, poistun paikalta" -esityksiä. Päätinkin siinä, että pakko minun on käydä selässä, muuten Lasse on megainhottava huomenna, kun on Sonjan päivä. Parin onnistuneen kierroksen jälkeen heppa talliin, satula ja suitset päälle ja takaisin kentälle.

Eihän pieni hevonen meinannut pysyä ollenkaan nahoissaan! Se ei pystynyt kunnolla kävelemään kun energia pursusi yli. Siirryttiinkin aika pian raviin ja siinä Lasse rauhoittui, kun oli ensin esittänyt minulle varsin uskottavat lohikäärmepuhinat ja hienot etujalkojen ojennukset ennalta-arvaamatta. Laukassa hepo kulki jo vallan mainiosti, eikä edes yrittänyt enää keksiä mitään ylimääräistä ohjelmaa. On se kiva poni :)

Ainiin, tänään oli kevään ensimmäinen päivä kun ratsastin alusta loppuun pelkällä hupparilla, ja tarkenin hienosti! Aaah, kevät ja kesä tulevat! ♥

Loppuun vielä pari julkaisematonta kuvaa, jotka löysin kännykästäni.Lapset tallilla. Suljen ne aina Lassen karsinaan ratsastuksen ajaksi, eikä koirat ihan hirveästi arvosta ajatusta :D

"Äiti älä jätä!!"

Toinen on vähän ollakseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti