sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Valaistuminen ja varjoja


Tänään oli aika hauska ratsastuskerta!

Menin taas uudella Kiefferillä ja koin heti alkuun valaistumisen. Jalustimeni ovat olleet aivan liian lyhyet monta vuotta! Pidensin jalustimia kolme reikää siitä missä ne ovat olleet ja tsädäm - jalkani meni paljon helpommin oikealle paikalle, ei heilunut niin paljoa ja en keventänyt niin suuresti. Vau mikä fiilis! Jalustimet ovat siis niin pitkät että en pääse juuri lainkaan irti satulasta keventäessä. Näin pitkillä jalustimilla olen viimeksi tainnut mennä Suvin tallilla joskus menneinä vuosina. Muistan vieläkin kuinka hankalaa silloin oli laittaa niin pitkät jalustimet, että ne pysyivät juuri ja juuri jalassa.

© Petra

Mutta takaisin tähän päivään. Menin alkuravit melko pitkällä ohjalla ja keskityin vain istuntaani. Lasse ravaili tosi kiltisti ja reippaasti eteenpäin. Ravien jälkeen nostin laukan ja siinä olikin sitten hiukan liikaa vauhtia :D Onneksi laukassa ei tarvinnut keskittyä niin paljoa istuntaan niin pystyin vähän hidastamaan vauhtia.

Heti alusta saakka Lasse teki jotain ihme pomppuja kentän perällä ja tuntui kuin se olisi yrittänyt pukitella. Pari kertaa sitä kielsin kunnes tajusin mitä se tekee: se leikki estehevosta. Auraamisesta oli jäänyt kaksi ehkä 3cm koholla olevaa lumi"vallia" reilu metrin päähän toisistaan ja ne teki varjot maahan. Lasse sitten ylitti niitä hyppäämällä! Kun kontrolloin liikettä, se meni niitä kuin kahta peräkkäin olevaa puomia. Ja molemmissa suunnissa sama! Hassu Possu :D

Olen oikein tyytyväinen tämän päivän ratsasteluun. Lasse oli hyvä ja minä koin ahaa-elämyksen. Huomenna olisi tarkoitus jatkaa siitä mihin jäätiin :) Olen myös huomenna menossa kuvaamaan Petraa ja leikkaamaan Disan tukan (Disa on muuten myynnissä. Katso ilmoitus tästä ja tästä. Ostakaa joku hieno kilpatamma!).

4 kommenttia:

 1. Lasse haluaa hyppäämään esteitä, se ei jaksa enää vääntää koulua :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se yritti kertoa :D Ehkä sitten keväällä kun lumet sulaa ja saadaan esteet esiin niin voisi jotain pikkuista hypätä :)

   Poista
 2. Oh, ihastuin blogiisi ensi silmäyksellä :DD Hauska heppa sulla ja kiinnostavat tekstit :D !

  VastaaPoista