perjantai 15. helmikuuta 2013

Postausehdotuksia?

Tällä hetkellä motivaatio jotenkin tosi hukassa blogin suhteen. Tuntuu ettei ole mitään kirjoitettavaa, kun arki on ollut sitä samaa kuin aina ennenkin. Pyytäisinkin teitä nyt esittämään postausehdotuksia! Kaikkea (kysymys-, mielipide-, video- yms postaus) saa ehdottaa, katsotaan mitä toteutan.

Mikäli ehdotatte video- tai mielipidepostausta, niin kertokaa myös aihe mistä haluatte! Yritän parhaani mukaan toteuttaa toiveitanne :)

Ps. Olisipa jo kesä.

Tella-poni joskus muutama kesä sitten. Olen minä joskus pystynyt menemään poneilla ;D

13 kommenttia:

 1. sama juttu mulla :/ ei vaan tapahdu mitään mistä tekisi mieli kirjoittaa. Miten olisi vaikka joku postaus jossa kertoisit jokapäiväisistä tallirutiineistasi? Onko sinulla esim. jotain epätavallisia tapoja tehdä jotkut asiat? Miten suunnittelet mitä teet Lassen kanssa minäkin päivänä? arjestakin saa mielenkiintoista jos mielikuvitusta riittää :)

  VastaaPoista
 2. Kun pitää blogia aikansa niin varmaan ennenpitkää rupeaa olemaan vaikea keksiä mistä kirjoittaa. Olen itse miettinyt samaa, että nyt aloittavana blogin pitäjänä on vielä paljon aiheita joista ei oo ees ehtinyt kirjoittaa, mutta liekö sitten joskus aika ettei tule oikeen mitään mieleen :D. Vähän harvempi postaustahti voi auttaa asiaa jos ei ole niin into päällä :). Minä tykkään aina katsoa videoita, laadusta viis, ne on kivoja :D. Videoitakin tosin sinulla on jo ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli videoita yritän saada lisää :) Ainut ongelma siinä on se etten koskaan saa ketään videoimaan meidän menoa... No, ensi viikko on täällä hiihtoloma niin toivottavasti sisko kavereineen tulisi kanssani joku päivä tallille :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, yritän tämän joskus toteuttaa :)

   Poista
 4. Syvällinen postaus "unelmiesi hevosesta"? Eli siis jos hevonen voisi olla jokaista karvaansa myöten täydellinen juuri sinulle, millainen se olisi? Mielikuvituksen voi päästää täysin valloilleen :D

  "Unelmiesi varusteet", eli siis haaveilupostaus kaikenmaailman tavaroista, joita haluaisit itsellesi ja Lasselle. Voi heittäytyä vallan villiksi ja miettiä vaikka jotain ihan superkallista, mitä olisi vaan cool omistaa, tai sitten vaan tavallista ja tarpeellista.

  Muuta en nyt keksi tähän hätään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin unelmahevosestani voisin joskus kirjoittaa :)

   Poista
 5. varuste postaus hieman omistasi ja lassen romppeista :)

  VastaaPoista
 6. -Mitä piirteitä arvostat hevosessa? Mitkä sopii sinulle? (menee varmaan yksiin unelmahevosen kanssa ;)
  -Esittely Lassen tallista? (en tiedä oletko tehnytkin jo...) ja miten ja mitkä asiat muuttuisivat jos ottaisit hevoset kotiin omaan pihaan?
  -Lassen kootut selitykset, mitä kaikkea "extra kivaa" se on tehnyt tai väittää että ei ole tehnyt?

  Nää nyt tuli äkkiseltään mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Jos vaikka tekisit videopostauksen sinun tallipäivästä ? (: Semmosta ois kiva katella;) Tai sitten tallirutiinesta:)

  VastaaPoista
 8. En ole kovin viisas näiden postausten suhteen, mutta olisiko kysymyspostaus? Tai ehkä "Millainen Lasse oikeasti on?" -postaus, jossa kerrot ihan viimeistä jouhta ja pyörrettä myöten, että millainen Lasse on. <-- En tiedä, onko ollut jo..

  VastaaPoista
 9. Päiväsi kuvina tai videona. Aikataulu postaus olisi myös kiva :) Lassin näkökulmasta päivä - postaus.

  VastaaPoista