perjantai 1. helmikuuta 2013

Kuvapostaus (klippaus, ohjasajoa, ratsastusta yms...)

Taas on aika paljon tapahtunut, mutta en ole tänne blogiin saakka kirjoittanut. On ollut jotenkin motivaatio vähän hukassa tämän kirjoittamisen suhteen, mutta ehkä se tästä!

Toissapäivänä Petra tuli tallille ja noinvain Lasselta lähti turkki! Tehtiin tuo loimiklippaus. Lasse oli ihan peruskiltisti. Alkuun pistimme sen molemmilta puolilta kiinni, mutta Lasse oli ihan kauhu silmässä niin minä pidin sitten kiinni. Klippaaminen itsessään meni ihan hyvin. Ainut missä meinasi olla ongelmia oli korvien tausta, joten jätettiin suosiolla leuat klippaamatta. Lassen mielipide :D
Eilen Lassella oli vapaa, kerron alempana miksi. 

Tänään Petra tuli kuvaamaan meidän touhuilua (ohjasajo-, ratsastus- ja suitset päässä otetut kuvat on siis ottanut Petra). Ensin ohjasajoin Lassen ja sitten ratsastin. Ohjasajossa Lasse yllätti! Se lähti heti kulkemaan sinne mihin halusin, ilman kyseenalaistamista. Tänään uskallettiin ensimmäistä kertaa ravata kenttä ihan ympäri ja Lasse toimi kuin ihmisen mieli! Mielettömän hieno Possu! Päätinkin tuossa että Possu saa vielä tänä talvena toimia hiihtoratsastuksessa. Ajattelin pistää Peten suksille (nähtyään Hippoksen kannen Pete sanoi että hiihtoratsastus on varmaan kivaa. Pääsee kokeilemaan! "Tottakai mä pysyn pystyssä!!") ja itse menen selkään. 


Niin komea ♥


Lassella on nenä ihan rutussa x) Pärskiminen kesken!

Ohjasajon jälkeen käytiin laittamassa satula selkään ja menin ihan pikaratsastuksen. Se oli vähän laiska, enkä minä osannut istua uudessa satulassa (vaihdoin estesatulan Kiefferin koulusatulaan), mutta oli ihan kivaa. 
Ravissa sain koko ajan miettiä ryhtiä ja jalkojen paikkaa. Jalat valuivat helposti eteenpäin ja aloin nojailemaan taakse.

Laukassa olikin sitten helpompi istua.


Ratsastuksen jälkeen otettiin vielä rakennekuvat josta näkyy klippaus hyvin ja samalla näette vähän miltä Lasse nykyään näyttää. Pitääkin etsiä joku vanha rakennekuva niin näette miten paljon se on lihonut. 


Lassea ei huvittanut poseerata :D

"Ooooo porkkanaa!"


Tämä oli niin söpö kuva! Lasse pärskähti ja Petra sai juuri oikealla hetkellä kuvan!

Kun vein Lassen tarhaan, nappasin siitä vielä muutaman pääkuvan.:P


Tosiaan, en olekaan tainnut täällä blogin puolella kertoa, että sain äidiltä joululahjaks "lahjakortin" personal trainerille. Olen lihonut muutaman vuoden sisällä varmaan kymmenen kiloa, ja tarkoitus olisi nyt tehdä kunnon elämäntaparemontti, alkaen ruokavaliosta ja jatkuen liikuntaan. Aloitin viikolla kolme koutsin kanssa alkukartoituksella ja ihan vaan juttelemalla. Koutsini on sellainen tosi mukava mies, varmaan joku 35v. Seuraavalla viikolla teimme alkutestit joita sitten vertaillaan kun saadaan urakka loppuun. 

Toissapäivänä olimme ensimmäistä kertaa salilla ja voi huh kun meinasin kuolla! Reiteni kipeytyivät oikein huolella, eikä eilen ollut toivoakaan päästä hevosen selkään. Olen nyt kaksi päivää linkuttanut menemään ja epäilen että toisessa reidessä saattaa olla joku pieni venähdys tai jotain, kun on niin paljon kipeämpi kuin toinen. Mutta urheilija ei tervettä päivää näe vai miten se meni ;) Tänään pääsin kuitenkin jo Lassen selkään ja siellä ei sattunut lainkaan. 

Urakan alussa otin itsestäni mitat ja eilen mittasin uudelleen ensimmäistä kertaa. Ja wuhuu, tuloksia näkyi jo! Mahasta oli lähtenyt sentti ja reisistä reilu sentti! Takamus oli ennallaan, mutta tämä laihtuminen on tulosta lähinnä vaan ruokavalion muutoksesta. Vielä en ole niin paljoa kuntoillut että se vaikuttaisi mihinkään. Mutta pikkuhiljaa! Turha sitä on repiä itseään hullun lailla salilla ja lenkillä kun ei kunto vielä riitä. Tykkäänkin siitä että koutsi tekee minulle nousujohteisen ohjelman, joka ei syö motivaatiota. Olisin tänäänkin halunnut lenkille mutta valitettavasti reisi ei ole siinä kunnossa. Teinkin sitten vatsalihastreenin kotona :) 

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo toiseksi viimeinen kuva! (;

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni luin jostain, että tuo teidän Kiefferin koulupenkki on Kieffer Wien? Meillä on samainen penkki ja itselläni sama ongelma: jalat valuvat kokoajan liian eteen! Polvituet tuossa satulassa ovat olemattomat ja jalustinhihnojen paikka (ainakin omasta mielestäni) liian edessä, jalkoja saa oikein vetää taaksepäin ja silti polvituen toppauksiin tulee jäljet jalustinhihnoista. Itselläni ei ollut ongelmaa jalkojen/istunnan kanssa ennen tuon satulan hankkimista, mutta kun hevoselle sopii niin... :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu wien on. Saas nähdä koska tuolla oppii istumaan... Hevoselle sopii mutta mulle ei :D

   Poista
 3. Ihana klippaus Lassella! :) uuu, haluaisin kans personal trainerin, mutta ne ovat hirveen arvokkaita! Mutta olisi kyllä hyötyä. ( Pitää alkaa selväsitikkin säästämään, heh ) Miten sulla on viritetty noi ohjasajo jutskat? Näyttää kätsyltä vois itsekkin kokeilla omalla tammalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassella on siis ratsastusvyö, jonkz jalustinsolkiin oon laittanut kannusremmit. Ohjat (tai siis liinat) menee sit näistä remmeistä :)

   Poista
  2. Okei :) pitääkin kokeilla joskus itse.

   Poista