torstai 28. helmikuuta 2013

Haaste

Kiitos Petra kivasta haasteesta! Laitan haasteen eteenpäin Green Eventerille, Janitalle, Manulle ja Tuulialle, Ennalle ja Bessielle.
 
"Nyt saat olla täysin itsekäs, sekä miettiä, mitä tekisit elämälläsi jos rahan tai ajan puute EI tulisi ikinä olemaan ongelma. Ja kyllä, kaikkihan me tuossa tilanteessa auttaisimme toisia, sijoittaisimme,
laittaisimme rahaa hyväntekeväisyyteen jne, mutta tähän haasteeseen saat siis
vastata vain itseäsi varten. Eli, näytä siis viidellä kohdalla kuvien avulla
(esim weheartit.com-sivustoa käyttäen), mitä luksusta hankkisit elämääsi rahan avulla."


1. Ostaisin itselleni kaksi autoa, Audi R8:n huvitteluajoon ja Audi A4 käyttöautoksi. Ja polttoainetta näihin aina kun tankki on tyhjä. Pete on käännyttänyt minut täysin VAG-autojen pariin, eli voisin kuvitella ajoautokseni Audin, Volkswagenin tai Skodan. Kaikkia näitä meiltä löytyykin tällä hetkellä :D Tosin, Golfini on vieläkintyön alla, eli se ei ole ajossa.

 
 
2. Toinen hevonen, friisiläinen. En jaksa edes enää kertoa kuinka paljon tuo rotu minua kiehtoo :D Lisäksi tälle kaikki varusteet viimeisen päälle.
 


3. Maatila, joka käsittäisi omakotitalon, autotallin, hevostallin, isot laitumet ja valtavan pihan. Ja riittävän syrjäisellä paikalla, ettei tarvitse pelätä että koirat juoksevat isoille teille tjv. Lisäksi maatilalla pitäisi olla hyvä iso kenttä. Haluaisin myös ehkä pari lammasta pihaan x)


4. Varusteita koirille ja hevosille. Mokomalle haluaisin ainakin kunnollisen nahkapannan ja jonkun kevyen takin kovimmille pakkasille. Lisäksi kaikenmoista pikkutilpehööriä kaapin täytteeksi. Lasselle ostaisin varmaan kokonaan uuden varustekerran, sisältäen loimet, satulan, suitset, huovat, pintelit jne. Ja kai minä itsellenikin ja Petelle jotain kivaa ostaisin.

Haluaisin myös käyttää rahaa eläinten yleiseen hyvinvointiin: hierojiin yms. Koirille rakentaisin meidän pihaan ison aitauksen.

5. Anteeksi, rikon nyt sääntöjä. Mutta haluaisin ostaa äidillenikin jotain. Haluaisin korvata hänelle kaiken vaivan, ajan ja rahan mitä minuun on mennyt. En usko että hän antaisi minun ostaa mitään enkä edes tiedä tarvitseeko hän mitään, mutta yrittäisin silti. Äiti on paras ♥

Voi niitä aikoja. Äiti ♥
 

2 kommenttia: