sunnuntai 27. tammikuuta 2013

SuperPossu!

Olin tänään varautunut, että Lasse on aivan kamala ratsastaa. Eilisen perusteella se olisikin ollut ihan mahdollista. Turhaan varauduin!

Lasse oli alusta saakka ihan mielettömän hyvä! Se ravasi alkuraveista lähtien todella hyvin omalla moottorilla ja minä sain kevennellä ihan rauhassa. Teimme paljon ympyröitä molempiin suuntiin. Varsinkin vasempaan kierrokseen Possu meni hienosti. Laukassa oli välillä vähän liikaa vauhtia, mutta sain loppua kohti hidastettua vauhdinkin sopivaksi. Aluksi teimme paljon nostoja niin, että viimeiset laukat nousi melkein pelkästä ajatuksesta. Kun sain laukan hyväksi, teimme vielä laukanvaihtoja. Vasemmasta oikeaan meni hyvin, oikeasta vasempaan tuli ehkä vähän turhan suurieleisiä vaihtoja. Loppuraveissa annoin Lassen venyttää vähän eteenalas ennen loppukäyntejä.Totesin ennen ratsastusta, että meidän Prestige on liian kapea Lasselle. Se on lihonut niin paljon syksyn ja talven aikana, että satulakin on jäänyt liian kapeaksi. Kokeilin tänään mennä ilman huopaa, niin että satulan alla oli pelkkä romaani ja varmaan sen takia Lasse oli parempi kun oli lavoilla enemmän tilaa liikkua. Kokeilin myös Niilon vanhaa estesatulaa, joka sopi paremmin mutta ei kuitenkaan ihan täydellisesti.

Olenkin sivusilmällä seurannut Facebookin hevostarvikeryhmiä ja bongasin sieltä halutaan vaihtaa -ilmoituksen. Joku halusi Kiefferin koulusatulan tilalle Kiefferin este/yleissatulan. Hintaluokkakin oli sama, joten huomenna vien estesatulamme Matkahuoltoon ja jään odottamaan uutta Kieffer Wien -koulusatulaa.

Ps. Petra tulee ensiviikolla kuvaamaan minua ja Lassea, joten silloin luvassa uusia kuvia! Alkaa ärsyttämään itseänikin kun aina joudun laittamaan näitä vanhoja kuvia...

Pps. Lisäsin sivupalkkiin Vieraile myös -palkin. Käykäähän katsomassa siihen linkitetyt blogit!

4 kommenttia: