tiistai 15. tammikuuta 2013

Rentoa ja jäykkää meininkiä

Tulin juuri tallilta ja kyllä voin taas sanoa että tallilla olo virkistää aivan mahdottomasti ja saa pahankin mielen haihtumaan!

Eilen minulla oli todella huono päivä ja jätin menemättä tallille, koska en halunnut mennä Lassen lähelle niin kiukkuisena. Tänään kuitenkin oli jo paljon parempi päivä ja niinpä suuntasin ratsastamaan.

Menin ihan peruskoulua, ja jumppailtiin paljon. Lasse oli todella jäykkä vasempaan, eikä meinannut taipua lainkaan. Oikealle taas taipui ihan miten päin vaan. Asettelin ja taivuttelin sitä kumpaankin suuntaan ja teimme ravissa paljon väistöjä niin, että liioittelin hieman asetusta. Ravissa Lasse alkoi lopusta olemaan jo ihan kiva, vaikka välillä jäikin vähän pohkeen taakse. Laukassa se olikin sitten aika kamala... Ei taipunut yhtään vasemmalle ja tarjosi päätään koko ajan liioitellusti oikealle. Niinpä päätin laukassa keskittyä siihen että suoralla on suora kaula, ja kulmissa saa hiukan asettua.

Ratsastuksen jälkeen autoin tallin omistajaa päästämään tallin nuoriso (kaksi hevosta) isolle laitumelle vähän kirmaamaan. Voi kuinka niillä oli hauskaa! Samalla juttelimme alustavasti että pitäisi tilata satula-auto tännepäin. Lisäksi korjailimme vähän aitoja Lassen ja sen tarhanaapurin tarhoista. Lasse ja Niilo hajottaa väliaitansa säännöllisesti ja pureksii toisiaan sen yli. Niilolla oli tänään verta loimessa, mutta Lassessa ei ainakaan ollut haavoja. Välillä yltyy poikien leikit vähän turhan rajuiksi... Samaan aitaankaan niitä ei voi laittaa, koska Lasse potkii.

Ainiin, pari päivää olen väkertänyt uutta valokuvasblogiani. Käykääpäs katsomassa ;)

2 kommenttia: