maanantai 3. joulukuuta 2012

Luukku 3

Luukussa kolme tutkitaan blogin tilastoja.


Täysiveristä elämää -blogiin kirjoitettiin ensimmäinen teksti 12.11.2011.  Blogissa on vierailtu tätä kirjoittaessani yhteensä 45 188 kertaa. Alkuun lukijoita tuli vähän nihkeästi. Huomasin että lukijat tulevat sysäyksinä. Joskus lukijamäärä saattaa jämähtää pitkäksi aikaa samaan lukuun, mutta yhtäkkiä lukijoita tuleekin monta lisää. Nyt lukijoita on 217 ja bloglovinin kautta seuraa 29. Tekstejä olen kirjoittanut 209, joista pari on luonnoksia. Kommentteja on tullu 1182.

Blogiin on löydetty yllättävän järkevillä hakusanoilla. Alla näette printscreenin niistä. Yleisimmät liikenteen lähteet on hevostalli.net ja Google. Myös pari muuta blogia oli liikenteen lähteissä.Eniten blogia on katseltu Suomessa. Kakkosena tulee Yhdysvallat. Lisäksi blogiin on eksytty myös Venäjältä, Saksasta, Espanjasta ja jopa Israelista. Eniten blogia on selattu Firefoxilla, toisella sijalla on Chrome.

On mielenkiintoista seurata kuinka blogin tilastot muuttuvat. Seuraatteko te omien blogienne tilastoja?

6 kommenttia:

 1. Mä katselen välillä. Usein siellä on vähän mielenkiintoisia hakusanoja mun blogille :D

  VastaaPoista
 2. Enemmän tai vähemmän eksytty, meikäläinen on ainakin seurannut niin Espanjasta kuin Ruotsista ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus, en ole tämmöiseen törmännytkään ennen. Tosi jännä että noin monista maista seuraa ihmisiä. Minä oon katsonut noita perus kävijämääriä vaan ja on tosi hassua että saattaa käydä usea kymmenen ihmistä suht säännöllisesti enkä yhtään tiedä keitä he ovat :D. Tulee semmoinen kummallinen olo, varmaan jossain vaiheessa teen jonkun "lukijat esittäytyvät" postauksen kun on hassua kun ei tiedä ihmisten ajatuksia kerran sivuilla käyvät. Tai no hetkinen, jos ottaa huomioon hevostallin hyyppärit en ehkä haluakaan tietää! XD

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla blogin tilastoja :) itsekin omia tilastojani seurailen.

  VastaaPoista
 6. Itse seurailen paljon oman blogin tilastoja. Hakusanat ovat olleet aika mielenkiintoisiaa :)

  VastaaPoista