lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri!

Pitkään järkeilin tätä blogin joulukalenterijuttua. Viitsinkö tehdä vai en. Viime yönä töissä kuitenkin päätin että joulukuun ajan yritän (huom. YRITÄN) joka päivä keksiä blogiin jotain kivaa. En voi kuitenkaan luvata että ihan joka päivä ehtisin postaamaan, mutta yritys on kova.


Ensimmäisestä luukusta paljastuu talvinen kuvapostaus tältä päivältä. Petralta tuli ennen puoltapäivää viesti, että tulisiko hän kuvaamaan tänään. Vastasin ensin unenpöpperössä että ei tarvitse, en jaksa herätä x) Kuitenkin melkein heti laitoin että okei, monelta tulet ja sovittiin että vähän jälkeen kaksi.

Menin tallille hiukan ennen kahta kauhealla kiireellä, kunnes muistin että Petra on aina myöhässä, niinkuin minäkin :D Joten laitoin Lassen kaikessa rauhassa kuntoon. En laittanut satulaa vielä tässä vaiheessa, koska ensin otimme yhteiskuvat sekä rakenne- ja pääkuvia. Lasse oli ihme duracellpupu, eikä käytävällä pysynyt hetkeäkään paikallaan. Laitoin sille etujalkoihin neopreenisuojat ja puutsit, koska arvelin että vauhtia piisaa ratsastuksessa.

Petra tuli tallille ja mentiin heti pihalle ottamaan kuvia. Lasse sekosi ensimmäisen kerran heti kun päästiin tallinovesta ulos... Taisi olla Lassellakin talvea rinnassa, tänne nimittäin satoi viimeyönä kunnon lumikerros! Lasse ei olisi halunnut poseerata yhtään, vaan mieluummin yritti väkisin päästä taskulleni jossa oli nameja. Se oli tänään poikkeuksellisen hankala kuvata. Ei siksi, että se olisi ollut puolinukuksissa, vaan siksi että se oli niin täynnä energiaa, ettei meinannut pysyä nahoissaan.


Lassea kiinnosti taskussa olevat herkut enemmän kuin poseeraaminen.
Tällainen fiilis oli koko ajan kun Lasse ei totellut :D


On se aika paljon paksuuntunut :D


"Näytän mieluummin idiootilta."

Kun saatiin yhteis-, rakenne- ja pääkuvat otettua, käytiin tallissa heittämässä satula selkään. Kentälle päästyämme Lasse oli aivan hullu.... Loikki minkä kerkesi ja kulki kireänä kuin viulunkieli. Melko nopeasti siirryin laukkaamaan, koska ravissa Lasse ei tahtonut mennä eteenpäin. Annetaan kuvien kertoa miten ratsastus meni. Kiitos Petralle kun viitsit tulla kuvaamaan!

Tästä seuraavasta kuvasarjasta näkee hyvin mitä Lasse tänään teki. Ensin se sinkosi kesken työskentelyn kauheaa vauhtia eteen ja tällä tavalla ylöspäin.
Kun Lasse pääsee maahan, se pysäyttää vauhdin ihan täysin, jolloin lennän eteenpäin.

Sitten se pomppii vielä pari pienempää pomppua paikallaan. Mielenkiintoista :DMeni se välillä tosi hienostikin!

Nämä hypyt tulevat ihan arvaamatta, eikä niissä voi pysyä mukana. Huomenna täytyy ratsastaa oikein kunnolla.


Loppuajasta uskalsin jo antaa vähän sisäohjaa kiitokseksi :D


Ratsastuksen jälkeen kuvailin vielä hetken heppoja tarhassa ja vein jokaiselle lämmintä vettä ämpärillisen.

Lunta tulvillaan...

Ensin oltiin niin söpöjä...

...sitten tuli kiukku.

10 kommenttia:

 1. ihania kuvia! :) noi lassen silmät on niiin lempeen näköset :DD !

  VastaaPoista
 2. Lasse näyttää hyvälle =) Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassesta on kyllä tullut hyvän näköinen vaikka itse sanonkin :)

   Poista
 3. Vau mitkä hypyt, kuvaaja on ollut asemissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, viime kerralla Lasse teki nämä loikat aina kun Petra laski kameran. Vahingosta viisastuneena Petra piti kameraa koko ajan asemissa ;)

   Poista