torstai 27. joulukuuta 2012

Blogitauolta palailua

Nyt kun on joulustressit stressattu, syöty mahat täyteen kinkkua ja nautittu hyvästä seurasta, voi taas pikkuhiljaa palailla blogin pariin.

Lasse on viettänyt myös joululomaa. Viimeviikolla Silja liikutti Lassen pari kertaa, mutta itse olin ennen tätä päivää selässä viimeksi kun otettiin tonttukuvia. Eilen kävin juoksuttamassa Lassen Peten kanssa. Alkuun Lasse ei meinannut toimia millään. Se vain yritti poistua paikalta ja aina tallille päin kiihdytti ja sitten pomppujen kautta pysähtyi. En saanut sitä millään menemään kunnolla. Pyysin sitten Peteä, että tulee siihen kohtaan seisomaan missä Lasse aina vauhkoontuu. Aina kun huomasin että Lasse oli aikeissa pysähtyä, käskin Peten läpsyttää käsiä yhteen. Ehkä kolme kertaa Lasse kokeili että jos poistuisi, mutta sen jälkeen se kulki täydellisesti joka askellajissa! En muista onko se ikinä mennyt juoksutuksessa niin hyvin. Alan uskomaan että Pete on jonkin sortin hevoskuiskaaja ;)

© Krista

Tänään Krista tuli kanssani tallille, eli kuvia tiedossa lähiaikoina! Ensin ratsastin Lassen pellolla ja sitten päästin sitä vielä irti sinne. Meillä oli tosi hauskaa, Lassekin sai hiukan päästellä ;) Ratsastuksen jälkeen huomasin, että sidepullien turparemmi oli hinkannut Lassen nenäpiin auki. Perhanan perhana. Lasse oli kyllä painava kädelle ja jouduin välillä pidättämään vähän kovemmin, että kai herran herkkä iho on ottanut siitä nokkiinsa. Nyt pitää sitten keksiä jotain siksi aikaa että haava parantuu. Lisäksi pitää ostaa lampaankarvapehmuste turpahihnaan, vaikka en niistä tykkääkään. Jos jollakin on myydä edullisesti turpahihnan lampaankarvainen pehmuste (ei siis mitään synteettisiä), niin ilmoittakaa!

Shoppailin ennen joulua taas Hevarilta, hups. Siellä oli niin kätevän näköiset kylmäyssysteemit, että oli pakko ostaa kun maksoikin niin vähän! Nämä esittelen kun saan ne koeajettua.

Huomenna ja lauantaina olen menossa Petralle auttamaan tallilla, kun Petra lähtee Turkuun. Jippiii, pääsen pitkästä aikaa kunnolla tallihommiin!

Inhoan kirjoittaa näitä sekametelipostauksia. Kiitos ja anteeksi.

Ps. Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Otsikko on sama pienillä muutoksilla kuin ennen jouluakin.

7 kommenttia:

 1. miten saat ton taustan laitettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jossakin siellä ulkoasuasetuksissa on, en pääse puhelimella nyt etsimään sitä :)

   Poista
 2. Kiva on uusi ulkoasu! :)
  Siitä arvonnasta niin jostain syystä sähköpostia ei ole tullut? Voin myös ottaa sinnepäin yhteyttä tarvittaessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäihmettä, lähetin sen viestin kyllä. No, jos laitat mulle sähköpostilla(anniina.gullans@gmail.com) että mihin osotteesseen laitan palkinnon tuleen :)

   Poista
 3. http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=490110&deptid=110&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC menisköhän noi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaisin mieluummin kunnon lampaankarvaisen pehmusteen :) Mutta jos sellaista ei löydy niin tuolta on nuo tilattava :)

   Poista