lauantai 3. marraskuuta 2012

Pikapostaus 2

Edelleenkin kiire painaa niskaan. Pete alkaa rakentamaan työtilojaan (isoa hallia missä pystyy maalaamaan ja korjaamaan autoja), ja minä olen ruokamestarina. O-ou, toivottavasti kukaan ei saa ruokamyrkytystä....

Eilen oli Lassen kengitys ja se meni ihan ok. Lasse sai nyt vain hokit alle, tilsakumit tulee kunhan lumi sataa maahan. Kengittäjä huomasi, että Lassen takajalka ei ole vieläkään ihan terve. Se ei onnu sitä eikä jalka ole turvoksissa yms, mutta se oli tosi vaikea jalka kengittää eikä Lasse vieläkään varaa sille kunnolla painoa. Kengittäjän mielestä ei tarvitse soittaa eläinlääkäriä vielä, vaan pitää tarkkailla tilannetta. Voi nimittäin olla että Lasse on vaan tosi jumissa. Tänään menen selkään kokeilemaan että vertyykö se yhtään. Ajattelin mennä ihan tosi kevyesti kun sillä on ollut nyt niin paljon vapaata.

Kauhea hinku olisi hyppäämään pitkästä aikaa. © Petra

Ps. Minulla on paha kuume. Nimittäin hevoskuume. Tahdon toisen hevosen ja löysin netistä aivan täydellisen yksilön. Täytyy varmaan voittaa lotossa tänään.

Illemmalla tai huomenna yritän ehtiä tekemään laajemman postauksen. Nyt pitää siivota ja tehdä tuo ruoka valmiiksi. Ja koiratkin pitäisi lenkittää. Lisää tunteja vuorokauteen, kiitooos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti