torstai 22. marraskuuta 2012

Ohjasajoa ja pikaratsastus

Olen nyt niin väsynyt etten saa mitään syvällistä kirjoitettua, vaikka tarkoitus oli, koittakaa kestää...


Petra tuli tänään kuvaamaan touhujamme. Ensin ohjasajoin Lassea pikaisesti, oikeastaan sen verran että saatiin kuvia. Alussa ei meinannut tulla mitään ja Petra joutui taluttamaan Possua hetken. Kun Lasse sitten tajusi että mistä on kyse niin sitten se meni nätisti. Ohjasajon jälkeen kävimme tallissa laittamassa satulan, jonka jälkeen takaisin kentälle.
Alkuun oli vähän kommunikaatiovaikeuksia...
...mutta pienen keskustelun jälkeen alkoi sujumaan.

Mentiin ihan vain askellajit läpi. Lasse oli tosi energinen taas. Sunnuntain tunti lisäsi huimasti sen työskentelymotivaatiota,! Minä yritin vain istua kyydissä ja antaa hevosen edetä. Lasse yritti taas pari kertaa pukittaa ja kerran taisi jopa onnistua. En kuitenkaan tippunut, enkä oikeastaan edes säikähtänyt, jee!

Petran lähdön jälkeen vein Lassen tarhaan ja siivoilin siellä sen verran mitä näki. Eilen kasasin pilaantuneet heinät kasalle ja tänään vein sen pois ja lisäksi jonkin verran kakkaakin tuli kärrättyä. Hiki tuli!

Vein myös puruja Lassen karsinaan pari kottarillista.


Anteeksi kuvien laatu. Ne olivat lähtökohtaisesti niin pimeitä että pakko oli muokata, enkä jaksanut nyt keskittyä yhtään, joten laatu on mitä on. Kiitos kuitenkin Petralle joka viitsi tulla kuvaamaan! Yritetään ottaa joskus uusiksi valoisan aikaan ;) Oli helppoa kun laitoin vain Lassen valmiiksi, Petra kurvasi pihaan, otettiin kuvat ja hetken juttelun jälkeen Petra lähti. Itselläni ei ole oikein aikaa kuskailla kauhesti tyyppejä, joten se vähän vaikeuttaa kuvaajan saamista paikalle. 

Mutta pakko mainita että oli kivaa kun oli joku kaveri tallilla mukana! Olen nykyään useimmiten yksin, eikä se näin sosiaaliselle eläjälle ole kovin helppoa :D


 Viikonloppuna Lassen liikuttaa Sonja. Äitini oli ihana ja vuokrasi meille puolivuotishääpäivälahjaksi hääyömökkimme, johon menemme koko viikonlopuksi. Tietokone jää luonnollisesti kotiin ja vietämme laatuaikaa kahdestaan. Ensi viikolla tulossa ostospostausta ja arvonta.

14 kommenttia:

 1. ole hyvä! Oli niin hienoo taas olla teidän seurassa ja päästä kuvaileen! Jos ens kerralla vaikka viikonloppuna valosan aikaan ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Mites ois jos silloin ensimmäinen päivä tultais Lassen kanssa teille? Otettais oikein kunnon kuvaussessio?

   Poista
  2. käy mulle oikein hyvin :) haluaisiks ottaa pari hyppyä samalla ;)?

   Poista
  3. Juu mahdollisesti ;) katotaan lähempänä, mulla on kyllä yövuoro silloi la-aamuun mut voi olla et pääsen jo aiemmin lähteen töistä :)

   Poista
 2. Eikö Lasse oo Petran tallilla?
  Oon vaan kattonu sen blogista talliesittelyy ni sie oli Lassen kuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasse asui Petralla pari vuotta, mutta elokuussa muutettiin laidunkauden jälkeen uudelle tallille taloudellisista syistä :)

   Poista
  2. kyseinen talliesittely on jo aika vanha ;) keväällä muistaakseni tein sen ja possu oli silloin vielä meillä :))

   Poista
  3. Selvilläasiosita.com

   Poista
  4. Jos montaa blogia seuraa niin saattaa jäädä juttuja huomaamatta :)

   Poista
 3. Hauskalta näyttää tuo ohjasajo, olen itsekin miettinyt että pitäisi joskus kokeilla Manulla :) pelkään vaan että se saa sätkyn kun liinat koskettaa molemmin puolin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin vähän jännitin, mutta ei sanonut mitään :) pyydä joku taluttamaan alkuun niin hevonen ei ole niin ihmeissään :)

   Poista
 4. Lasse kulkee kivasti :) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hei! Sait haasteen lukijoillesi :)
  Kurkkaa http://shtpapatti.blogspot.fi/2012/11/haaste-lukijoille.html

  VastaaPoista