sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Jumppailua

Tänään menin tallille tarkoituksena ihan vain ratsastaa nopeasti kentällä ettei Lasse menisi niin jumiin eilisen tunnin jälkeen.

Oltiin jo valmiita, kun keksin että hei, kokeilen meidän uusia ohjia. Tilasin siis Hööksiltä tällaiset ihan vain näitä hömpöttelyjä ja satunnaisia western-yrityksiä varten. Tarkempi selostus tulossa tulevan varustepostauksen yhteydessä.

Tähän väliin haluan sanoa että kyllä, tiedostan itsekin ettei minulla ole kypärää. Tästä ei tarvitse tulla sanomaan mitään :) Harvoin näin. Kypäräni oli jäänyt autoon joka oli äidilläni.Lasse meni ihan kivasti tänään, joskin meni vähän hömpöttelyksi paikoitellen. Mentiin vähän westerntyylisesti. Laukassa pidin ohjat tiukemmalla, kun Lasse oli aika virkeä. Lähinnä tällainen pikahömpöttely. Eipä siitä sen enempää ole kirjoitettavaakaan.Pete oli kuvaamassa.

4 kommenttia:

 1. Hienot ohjat, vähän sama varmaan ku menis koulutusköysi ohjina..? Kerro sitten toisessa postauksessa noista ohjista lisää, onko painavat jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh pitihän minun linkittää nuo ohjat mutta unohdin.... Nyt on linkki Hööksin sivuille!

   Kunhan Hevarin paketti tulee niin teen ostospostauksen taas ja sisällytän nämäkin ohjat siihen :)

   Poista
 2. eihän se haittaa jos menee harvoin (esim.kerran kuukaudessa) ilman kypärää(: oliko mukava/helppo mennä noilla ohjilla?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se noinkin, mutta vahinko voi käydä ihan koska vaan, silloin kerran kuussakin, joten kyllä se kypärä päässä olisi hyvä pitää :)

   Oli noilla kiva mennä, tykkäsin!

   Poista