lauantai 17. marraskuuta 2012

Hei Läskipää mikset sä nää me kuulutaan yhteen ♥

Olen saattanut blogissa mainita joskus entisestä työkaveristani Noorasta. Eilen illalla päätin että lähden tänäaamuna käymään hänen luonaan. Jos otsikkoa ihmettelette niin sanon Nooraa Läskipääksi :D
Ja en tiedä miksi kuvat näyttävät nyt noin huonolaatuisilta osittain. Koneella ne näyttää paremmilta.

Pallo!
Oli ihana nähdä hyvää ystävää pitkästä aikaa! Tuntui kuin viime näkemisestä ei olisi ollut kuin viikko. Perille saavuttuani Noora alkoi heti satuloimaan yhtä nuorta tammaa, Lillaa. Tällä välin otin tallissa kuvia juttelun lomassa Nooran Pallo-koirasta, joka on niin valloittava sähkösaapas. Se ei pysy hetkeäkään paikallaan ja se nenän pituus! Pelkkä nenä on Saimi pituinen. Kun Lilla oli varustettu, suuntasimme kentälle ja Noora ratsasti tamman.
Tarkoitus oli Lillan jälkeen ottaa suoraan Konsta ratsastukseen, mutta totesimme että aikaa on niin Noora varusti seuraavaksi toisen nuoren, Alman. Alma oli varsin suloinen ja raaempi kuin Lilla.
Sitten oli vuorossa Konsta, Nooran oma hieno viisivuotias ruuna. Valtava mastodontti! Säkää tällä nuorella herralla oli minun mielestäni ainakin 190cm, Nooran mukaan jokin aika sitten mitattuna hiukan alle 175cm. Kun Noora satuloi Konstaa hän kysyi että haluanko minä ratsastaa. Alkuun meinasin kieltäytyä heti, mutta sitten mietin että olisi kiva päästä jonkun muunkin selkään kuin Lassen. Joten suostuin, tosin vain kävelemään (ja ehkä ravaamaan jos heppa olisi kiltti.)
Noora ratsasti ensin ja totesi että Konsta oli kiltillä tuulella. Sitten minut puntattiin selkään. Meinasi iskeä korkeanpaikankammo, sillä Lasse on melkein 20cm matalampi... Aloitin kävelemällä, mutta hyvin nopeasti siirryin raviin. Ja siitä sitten uskaltauduin kokeilemaan jopa laukkaakin. Ja oli se hieno hevonen! Niin kiltisti antoi virheeni anteeksi. Noora kiljui kentän keskeltä miljoona kertaa että Jalkaa jalkaa! kun hevonen meinasi ihan madella. Minä sitten jossain vaiheessa aloin itsekin tiedostamaan virheeni ja huusin takaisin että jalkaa jalkaa, kyllä täti tietää mutta täti ei tee!Huomasi kyllä miten Lasseen tottunut olen. En osannut tehdä Konstan selässä muuta kuin matkustaa. Ja tajusin että olen ratsastajana jotenkin...taantunut. Opittavaa olisi vielä vaikka kuinka paljon, mutta kun menen aina samalla hevosella niin tulen sokeaksi virheilleni. Samanlaista kipinää ei ole ratsastukseen kun menee aina vain samalla. Ei tule sitä "oman selkään on niin ihana palata", kun on aina vain siellä. En osaa tätä tuntemusta selittää, mutta jotenkin masentunut olo. Voi kun olisi varaa toiseen hevoseen (joka muuten tulee sitten tulevaisuudessa olemaan vähintään 170cm korkea), mutta kun ei ole.

Huomenna meillä on muuten koulutunti, joten odotettavissa kunnon treenipostausta huomenissa. Pysykää kuulolla!

4 kommenttia:

 1. oon pyöriskellyt saman ajatuksen kanssa nyt jonkin aikaa.. yksinkertaisesti tylsistyttää ratsastaa vaan yhtä hevosta.. periaatteessa on motivaatiota, mutta jos pääsisi useammin muidenkin, kuin oman selkään, niin motivaatiota löytyisi ihan varmasti enemmän..
  ja se toinen hevonen saisi tosiaan olla isompi minunkin unelmissa... ihan tyhmää, että tosiaan jää kyllä ainakin vähäksi aikaa vielä unelmaksi ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihanaa, en ole tämän jutun kanssa yksin! Olen samaa mieltä kanssasi, nimenomaan on tylsää ratsastaa vain yhdellä hevosella. En ole tajunnut sitä ennen, mutta eilen kun todella pääsin toisen selkään niin tämä aukeni minulle...

   Poista
 2. Muakin vähän ahdistaa ratsastus. Ei omalla hevosella, vaan muilla! Olen ratsastanut niin paljon vain hevosellani, että en edes halua kiivetä muiden selkään, koska tiedostan etten osaa tehdä siellä mitään. :-( Tosi harmillista, eikä tuohon oikeastaan auttaisi kuin muilla ratsastus, plää!

  Hienon näköisiä heppoja ja tuo collie on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vähän sama ennen mutta eilen kun sitten uskaltauduin sinne toisen selkään niin tajusin mistä olin jäänyt paitsi.

   Pallo on niin suloinen, kuin myös nuo hepat :)

   Poista