tiistai 2. lokakuuta 2012

Voi p*rkele!

Olin jo eilen innoissani että jee Lassen piikkikuuri loppuu ja jalka on jo tosi hyvässä kunnossa. Eilen jalka näytti siis jo todella hyvältä: ei ollut juuri lainkaan paisuksissa eikä ollut edes vuotanut paljoa. Ja eilen piikitettiin viimeisen kerran. Tai sitten ei.

Jalka päivä haaverin sattumisen jälkeen. Tänään oli paljon pahempi...

Tänään menin puolen päivän maissa tallille ja mikä minua siellä odottikaan... Kun katsoin yleiskuvaa niin joo, hevonen, Lasse. Kun katsoin takajalkaa niin mieleen tuli norsu... Koko takajalka oli aivan turvoksissa ylhäältä alas saakka. Kinnertä ei meinannut edes erottaa. Eli suomennettuna: nyt on sitten imppari. Ja tuohon paikkaan ei saa betadinehaudetta laitettua millään, sillä se ei pysy siinä.

Haava valutti kirkasta nestettä paljon....

Soitin sitten heti eläinlääkärille ennenkuin ehdin kehittelemään kauhukuvia siitä että Lasse pitää lopettaa. Eläinlääkäri käski sitten tulla hakemaan lisää penisiliiniä. Kävin sitten hakemassa ne ja edellisen käyntikerran laskun. Onneksi lasku ei ollut kovin suuri!

Nyt Lasse on taas viisi päivää piikkikuurilla. Jos ei ala paranemaan niin kai se on klinikkareissu edessä... Mutta pidetään peukut pystyssä että haava nyt paranee!

Ps. Keksin tänään miten saan helpoiten piikitettyä Lassen, ilman törkeää paniikkia ja pelkoa. Tallille pitää mennä pienessä kiireessä, kuten tänään tein. Minulla oli kiire töihin ja en yksinkertaisesti ehtinyt pelkäämään. Piikitin Lassen ennätysajassa ja meni paljon helpommin!

Haavanpuhdistusvehkeet

10 kommenttia:

 1. no voi kurjuus, paranemiset lasselle! :/

  VastaaPoista
 2. Voi että :( Täällä kans on kintun parantelut käynnissä, eikä tunnu paranevan.... Paranemiset Lasselle!

  VastaaPoista
 3. Ja tänään aamulla tuli vielä viesti että Lasse kävelee taas huonommin... No, onneksi tallinomistajalla on kipulääkettä jäänyt kaappiin edelliseltä hevoselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ketkut mikä tilanne tuon vaivan kanssa :(, ikävän näköinen kuva.

   Hei olisin kysynyt (yritin etsiä sekä sähköpostiosoitettasi että tätä tietoa blogin postauksista, mutta niitä on niin paljon...) että oletko jo saanut liebster tai post-it tunnustuksen blogeille? Minä kun sain nuo molemmat haasteet ja olen laittamassa niitä eteenpäin, mutta muistelin että olisit jo saanut, mutta nyt en olekaan ihan varma...

   Poista
  2. En ole saanut kumpaakaan :)

   Poista
  3. Täältäpä siis tulee Liebster-blogitunnustus tai palkinto :D http://skyfighter96.blogspot.fi/2012/10/post-it-ja-liebster-tunnustukset.html

   Poista
 4. Voi ei :/ Paljon tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 5. Samaa meilläkin, impparia parannellaan suomenhevosen kanssa ;/

  VastaaPoista