sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Villihepoinen liikkeellä! + Kristan kuvia koirista

Lassen jalka on jo sen verran hyvällä mallilla, että sitä on uskaltanut kävelyttää nyt viikonloppuna hiukan. Perjantaina ja lauantaina Silja kävi Maten kanssa ratsastamassa (siis Matte ratsasti, Silja käveli lähellä).

Tänään menin itse taluttelemaan Lassea. Laitoin naruriimun sen päähän ja lähdettin käpyttelemään junaradan viertä. Tällä radalla menee junia vissiin kerran vai kaksi vuodessa, kun intistä lähtevät Rovalle. Jokatapauksessa, lähdimme ensimmäistä kertaa sinne kävelemään.


Alkuun Lasse oli aika kankea ja takajalka otti selvästi lyhyempää askelta. Mutta mitä pidemmälle mentiin, sitä paremmin Lasse käveli ja loppumatkasta ei ontunut enää yhtään. Eli nyt aletaan taas lisäämään käyntilenkkejä, ensin maastakäsin ja sitten selästä.

Kun Lasse vertyi, niin se muuttui ihan villiksi :D Ei se siis tehnyt varsinaisesti mitään, mutta kävellä hömpötti kauheaa kyytiä kaula kaarella ja kyttäsi kaikkea. Minun pieni dynamiittipötkö!

On muuten ihana huomata, että Lasse on vihdoin lihonut! Kun se saa syödä heinää lähes rajattomasti, niin koko kroppa on vähän pyöristynyt. Eli vapaa heinä sopii Lasselle paremmin kuin hyvin. Lisäksi Lasse on alkanut kuulemma juomaan todella hyvin, mitä se ei myöskään ole ennen tehnyt, vaan se on aina ollut hiukan huono juomaan. Mahtavaa että Possulla on nyt kaikki hyvin :)

Loppuun vielä Kristan ottamia kuvia koirista. En muista mainitsinko, että hän oli taas kuvaamassa piskejä. Lassestakin piti ottaa ratsastuskuvia, mutta se jäi tämän haavaepisodin takia... Ehkä sitten talvella :)
Mitkä ovat teidän suosikkikuvat näistä? :)

12 kommenttia:

 1. voi että miten sulosia koiria (; mun lemppari on toi "vesikuva" :D

  VastaaPoista
 2. Toi eka on ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään juuri ekasta ja vesikuvasta. Saimin kuvista eka ja viimeinen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia! :) Hyvä että Lassi voi jo paremmin.

  VastaaPoista
 5. Vesikuvasta mäkin tykkäsin ehkä eniten :) Vaikka muutkin kuvat upeita!

  VastaaPoista
 6. Toi vesikuva on kyl hieno! En ookkaa huomannu et sul on tollanenki koira! Mahtavan näkönen! :) Saimin eka kuva on kyl paras sen kuvista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on myös tollanen karvanaama, ollu jo muutaman kuukauden :)

   Poista
 7. Toi vesikuva on mun lemppari! Pääsit vissiin säki uimaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pääsin, todellakin :D olin aivan läpimärkä...

   Poista