lauantai 13. lokakuuta 2012

Sairasloma jatkuu

Piti ensin tehdä eilisestä videopostaus kännykän kameralla, mutta en ehdi laittamaan pätkiä pitkäksi videoksi. Kokeilen siis joku toinen päivä tehdä videopostauksen, mutta en lupaa mitään.

Eilen kävi siis eläinlääkäri. Vakiellimme oli lomalla, joten joku sijainen tuli paikalle. Minua vähän jännitti että kuinka sujuu mutta hyvin meni. Ensin ell mittasi kuumeen, jota ei onneksi ollut. Sitten hän katseli hetken haavaa ja kertoi samalla toisesta hevosesta, jolla on samassa kohtaa ollut haava jo kaksi kuukautta. Että kiva... On kuulemma hirveän vaikea paikka paranemaan, kun on koko ajan liikkeessä.

Eläinlääkäri määräsi kuuntelemaan hevosta. Lääkkeiksi saimme TAAS penisiliinikuuri 5 päivää ja kipulääkettä 5 päivää. Jos ei neljän päivän päästä ole muutosta, soitan toisen kuurin heti perään.

Eläinlääkärin käynnin jälkeen pesin haavan ja rapsuttelin ruven pois, koska eläinlääkäri käski pitää haavan "auki" mahdollisimman paljon. Joku pöpö siellä ilmeisesti pesii kun on niin kipeä ja vähän turvoksissa.

Olen kohta lähdössä hoitamaan ja piikittämään Possun. Apua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti