perjantai 19. lokakuuta 2012

Kävelyä

Nyt on jo paljon parempi fiilis kuin viime postausta kirjoittaessa. Kiitos niiden joiden ärsyttävyydestä viime postauksessa vaahtosin.

Mokoma lähti eilen Viroon näyttelyihin ja Saimin vein äidille. Jo se, että sai hetken olla ilman yhtään eläintä, helpotti kummasti. Eilen en käynyt edes tallilla, vaan Sonja hoiti Lassen. Tuli jopa ihan ikävä karvaisia otuksia! Ihan niin kova ikävä, että tultuani yövuorosta kotiin aamulla hain Saimin unikaverikseni x)


Kun heräilimme Saimin kanssa, kävimme nopeasti isälläni ja siitä matka jatkui tallille hoitamaan Lassea. Olin päättänyt, että lähdemme kolmistaan kävelylle. Tallin läheisyydessä menee parin kilometrin lenkki ja sitä on hyvä kävellä nyt kun Lassea ollaan alettu varovasti liikuttamaan. Joten Lasse toiseen käteen, Saimi toiseen ja eikun menoksi!

Lasse oli kovin ihmeissään että mitäköhän tämä tarkoittaa, mutta kulki tosi kiltisti vierellä. Vain kerran se yritti vauhkoontua, mutta totesi että se vie liikaa voimia. Lasse vain heitti päätään, nosti etujalat ehkä sentin ilmaan ja röhkäisi. On se niin huvittava otus toisinaan.

Saimi oli tällä reissulla se vaikeampi. Koko ajan piti vetää, vaikka se osaa kulkea nätistikin.


Tallissa otin Lassesta vähän kuvia, kun sain taas paremman kamerakaluston lainaan. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus käydä kuvaamassa Petraa ainakin kerran, ellei jopa kaksi :) Eli kuvia tiedossa! Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu tänään.
Väsäsin tuossa uuden bannerinkin, mutta lisään sen tänne myöhemmin. Nyt on pää kipeä ja päästävä nukkumaan että jaksan valvoa vielä ensi yön töissä. Mitäpä muutakaan minä tekisin pe-la välisenä yönä kuin olisin töissä... Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti