tiistai 2. lokakuuta 2012

13 - Taustajoukkoni

Vihdoinkin sain taas jatkettua tätä erikoispostauslistaa (vaikka minun pitäisi siivota...). Tässä postauksessa valokeilaan pääsevät minun taustajoukkoni.

Ensimmäisenä haluan mainita Peten. Rakkaan mieheni, joka on alusta saakka oikeasti ymmärtänyt tämän harrastuksen, eikä ole tainnut ikinä mainita että vietän liikaa aikaa tallilla. Petellä on itselläänkin aikaavievä harrastus/työ autojen parissa, joten hän ymmärtää että tallilla ei vain käväistä jos aikoo ratsastaa. 

Pete on uskollinen Lassenrapsuttaja aina kun tulee tallille mukaan. Hän on myös kuskimme klinikkareissuilla, sillä minulla ei ole vaadittavaa ajokorttia vielä. Pete on myös ratsastanut Lassella jonkin verran, ja Lasse tykkää Petestä kovasti.Äitinikin on tärkeä osa taustajoukkojani. Ennen hän oli todella aktiivisesti mukana harrastuksessani ja teimme jopa aamutalleja yhdessä. Äiti on opetellut vallan ratsastamaan Lassella. Meillä on monia mukavia muistoja menneiltä vuosilta kun touhusimme yhdessä Lassen kanssa. Aiemmin äiti oli myös rahoittaja, mutta ei enää.Sitten siirrytään apujoukkoihin. Sonja on ollut tänä vuonna aivan valtavan suuri apu minulle, varsinkin kesällä! Sonjaa parempaa nuorta hevosenhoitajaa ei ole. Uskalsin huoletta jättää Lassen kesäksi pääosin Sonjan vastuulle. Sonja alkaa taas loppuvuodesta vuokraamaan Lassea.Lopuksi haluan mainita vielä Siljan, joka kuuntelee aina murheitani Lassen kanssa. Pari vuotta hän oli Lassen hoitaja ja ratsastaja ja auttoi sen kanssa aina kun pystyi. Nyt Silja aloitti koulun Raumalla, eli hän toimii tällä hetkellä vain viikonloppuapuna ja henkisenä tukena. Silja ymmärtää Lassen huumorintajun loistavasti! Myös Siljan siskonpoika Matte 5v on käynyt Siljan opastuksessa Lasseilemassa.
01 - Miksi harrastan ratsastusta
02 - Ratsastajaesikuvani
03 - Varustetoivelistani
04 - Unelmahevoseni
05 - Mitä hevoseni syö
06 - Parhaat kuvat minusta ja hevosestani
07 - Vahvuuteni ja heikkouteni ratsastajana
08 - Hevoseni hyvät ja huonot puolet
09 - Hevosblogeja joita luen
10 - Ratsastusurani tärkein valmentaja/opettaja
11 - Elämäni hevoset
12 - Unelmatallini
13 - Taustajoukkoni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti