keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Täällä taas! (paljon kuvia)

En saanutkaan nettiä kuntoon vaikka niin lupasinkin... Mutta nyt sen pitäisi oikeasti toimia. Toivotaan parasta :)

Palailen taas bloggerin ääreen kuvapostauksella. Muistakaahan vielä esittää kysymyksiä koirille.Perjantaina kävimme Sonjan kanssa tallilla. Näytin Lassen tavarat ja kerroin miten tallilla toimitaan, sillä itse lähdin lauantaina Kouvolaan katsomaan rallicrossia ja Sonja liikutti Possun koko viikonlopun.

Laitettiin Lasse yhdessä kuntoon ja minä hyppäsin ensin selkään. Lasse oli ihan super! Se liikkui hienosti omalla moottorilla ja se laukka! Ihan uskomaton! Minun piti oikein keskittyä istumaan etten lennellyt miten sattuu, niin suuresti Possu laukkasi. Teimme ihan perusharjoituksia, ympyröitä yms. Tuli tosi hyvä mieli kun Lasse oli niin kiva :)
Ylläolevat kuvat otti Sonja.
Sitten Sonja hyppäsi selkään ja jatkoi perusjuttuja. Lasse liikkui edelleen tosi kivasti! Otettiin myös muutama pääkuva Lassesta ja innostuimpa siinä vähän leikkimään kameralla. Lasse oli ilmeisesti ollut ihan kiltti koko viikonlopun. Meilläkin oli todella mukava reissu muuten, mutta sunnuntaina satoi koko päivän ja olin alusvaatteita myöten litimärkä. Suomalaisilla ei ollut oikein hyvä viikonloppu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eikä myöskään sillä kuskilla jota me lähdimme kannustamaan. Autossa oli vähän pikkuvikoja ja Kouvolan rata ei sopinut Bemarille ilmeisestikään kovin hyvin.
(Erityismaininnan kuskeista ansaitsee Michaël De Keersmaecker. Mieletöntä ajamista!)
Maanantaina menimme Sonjan kanssa taas tallille yhdessä tarkoituksena puuhailla vähän kaikennäköistä. Ilmassa oli sateen tuntua joten minä olin pukeutunut näin:Sonja aloitti ratsastamalla, minä siivoamalla Lassen tarhan. Heittelin kaikki kakat kottareihin ja vein pois. Tulikohan kottarillisia yhteensä neljä? Heti kun veimme Lassen takaisin tarhaan se teki kaksi läjää... Että kiitos vain.

Sonja tosiaan ratsasti sen aikaa kun siivosin tarhaa ja Lasse oli ihan mukava ollut.

Kun sain tarhan siivottua, täytin Lassen vesiastian ja heinähäkin. Meinasin pudottaa silmät päästäni kun huomasin että Niilo söi Lassen heiniä aidan yli! Veimme Lassen tarhaan ja sopuisasti ne söivät samasta heinäkaukalosta ♥

Ja kysehän ei ollut siitä ettei Niilolla olisi ollut omia heiniä..... :D

Eilen kuvailin vielä koiria kotona kun ne peuhasivat sängyssä.


Tämä on hauska kuva! :D

Kuin myös tämä :D

6 kommenttia:

 1. ihan ääneen naurahdin tuon kolmanneksi ylimmäisen koirakuvan kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on saanut kyllä kovasti huvittuneisuutta aikaiseksi :D

   Poista
 2. Ihania kuvia & Lasse on vaan niin HIENO! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kuvia, nauratti lievästi tuo kolmas koirakuva :D Tilannekuva juuri oikealla hetkellä!

  VastaaPoista