keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sataa sataa ropisee....

Miksi pitää aina sataa? Eikö jo riittäisi?

Lassella on ollut todella rentoa nyt koko tämän kuun. Minulla ei ole ollut ketään ratsastusapuna, enkä itse pääse millään joka päivä tallille. Lasse on kuitenkin ollut vallan tyytyväisen oloinen. Se on saanut mielestäni hiukan massaakin, kun saa syödä koko ajan. Lasse on ollut tallilla nyt tämänkin viikon yksin, kun tallikaveri on toisella tallilla jostain syystä, luulen että ratsutuksessa tai jotain vastaavaa.

Minulle on tullut taas kova ilman satulaa-buumi, ja luulen että se muuttuu aikaa myöten ilman varusteita-kaudeksi taas. Olen mennyt vallan ilman satulaa sidepulleilla, paitsi sen kerran kun kokeilin uutta satulahuopaamme. Lasse on ollut aika vaihteleva. Yhdellä kerralla se oli todella vänkyräkänkkäränkkä, enkä pystynyt yhtään istumaan selässä. Kaikki tuntui vaikealta, rannetta särki, selkä ei joustanut ja jalatkin puristivat hevosen kylkiä. Eilen taas Lasse oli kuin eri hevonen - energinen, pehmeäliikkeinen ja miellyttävä. Sain kerrankin Peten kuvaamaan! Vähän pimeä ja sade pääsi yllättämään, mutta se ei haitannut kun Lasse oli niin hyvä.

Uudet sidepullit pitäisi jostain ostaa, sillä nuo meidän nykyiset ovat kovin pienet. Jos jollain on iso cob-pieni full -kokoiset sidepullit nurkissa noin 30€, olisin kiinnostunut ostamaan ne.
 Nämä meidän sidepullit tulevat myyntiin kunhan saan uudet tilalle.

Alla vielä kolme kuvaa eiliseltä ratsastukselta. Vähän pimeitä ja epätarkkoja, mutta kuvia kuitenkin :)
Ps. Meidän netti toimii taas! Kävin ostamassa uuden nettitikun.

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset nuo teidän sidepullit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistan huomenna kun menen tallille.

      Poista