perjantai 28. syyskuuta 2012

Ranskalainen hevonen tykkää ranskalaisista perunoista!

Tänään tallilla syötiin Lassen kanssa yhdessä kebab ranskalaisilla. Ensin mutustin annostani yksin, mutta sitten Lasse tuli siihen tökkimään turvallaan ja annoin sille ranskiksen. Toinen veti ihan fiiliksissä niitä :D En antanut paljoa, ja Lasse oli ihan kiukku kun minä jatkoin syömistä.

Haava oli jo kertaalleen putsattu tallin omistajan toimesta tänään kun minä menin tallille. Putsasin haavan kuitenkin toistamiseen koska eläinlääkäri suositteli sitä. En huljutellut vedellä kun kaivo näytti aika tukkoiselta, mutta pumpulilla, vedellä ja betadinella putsailin sitä. Haava vuoti jotain kirkasta nestettä aika paljon, mutta on kuulemma vain hyvä että eivät jää haavan sisälle. Haavan ympäristö oli luonnollisesti turvonnut ja Lasse ontui ja oli vieläkin kipeän oloinen. Kun putsasin sitä, niin koko hevonen tärisi ja yritti selvästi olla potkaisematta. Vaihdoin vielä betadinekääreen toiseen jalkaan (jossa on pieni haava, mutta jalka on kehittänyt jo impparin), eikä Lasse sanonut siitäkään mitään.

Hauska huomata miten paljon Lasse on tuossakin mielessä muuttunut kun se luottaa minuun. Ennen se yritti ihan tosissaan potkia kun haavoja hoiti, mutta nyt vain seisoi eikä edes yrittänyt huitaista. On se vaan niin mestari <3

Puikkoluun aikaan. Puolituntia rohkeutta kerättyäni sain pistettyä...
Äsken kävin vielä pistämässä penisiliinipiikin. Minua taas jännitti, hirvitti, pelotti ja paniikki meinasi iskeä. Jos joku ei tiedä niin olen maailman neulakammoisin ihminen. Nuorempana minua oli parhaimmillaan verikokeessa pitämässä neljä ihmistä kiinni ja yksi pisti... En pelkää kipua, vaan niitä neuloja. 

Jokatapauksessa, Lasse oli taas niin mahtava! Se seisoi aivan hievahtamatta kun tajusi että minua pelottaa. Vaikka käteni tärisivät eikä varmasti tuntunut mukavalta, Lasse ei sanonut mitään. Rakastan sitä otusta niin paljon!

Puikkoluun aikaan. Selvisin hengissä ekallakin kerralla!

3 kommenttia:

 1. "jossa on pieni haava, mutta jalka on kehittänyt jo impparin" <- mitä imppari tarkottaa tässä yhteydessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sitä tulehdusta että jalka turpoaa moninkertaiseksi :) En nyt saa kuollaksenikaan päähän sitä impparin "oikeaa" nimeä. Joku imusuonen/solmukkeen yms tulehdus se on.

   Poista
 2. Minulla oli myös aikoinaan kaaauhea neulakammo. Meinasin todella pyörtyä nähdessäni aina jonkinsortin neulan. Pahinta oli se, kun Billylle puhkesi ensimmäisen kerran Aivokalvontulehdus ja sitä oli piikitettävä. Viisi piikkiä päivään kahden viikon ajan... Tärisin, hermoilin ja panikoin, mutta rohkeus sitten voitti kaikki pelot - kyseessähän oli kuitenkin Billyn henki ja sitä ajateltaessa sai pirusti voimaa! Nykyään neulakammoa ei ole juuri laisinkaan, kun tatuointineuloja joutuu käsittelemään niin paljon - ei ole varaa pelätä :) Ja imppari on juuri imusuonen tai solmukkeen tulehdus :)

  VastaaPoista