perjantai 14. syyskuuta 2012

Ostoksilla


Tässä koirien ostokset. Kävin siis Porin Mustissa&Mirrissä. Olisin ostanut paaaaaljon enemmän tavaraa mutta rahat loppuivat :D
Mokoma sai tuollaisen Hurtan heijastinhuivin (19,90€). Iltalenkeillä joudumme ylittämään nelikaistaisen tien (kuulostaapa mahtipontiselta. Kyseessä ei siis ole mikään Helsingin nelikaistainen, vaan tuppukylän versio siitä...) ja on hyvä että koirat on heijastettu. Saimilla onkin jo kunnollinen heijastinliivi, eli se ei tarvinnut tuollaista huivia. Minua jäi kyllä himottamaan vastaava pinkki Saimille.... No, ehkä joskus.

Kiersin leluhyllyt moneen kertaan ennenkuin silmiini osui nuo vinkumatot (8,90€/kpl). Arvasin että koirat tulevat rakastumaan niihin. Kummassakin on siis 16 pientä vinkua, jotka eivät onneksi pidä kovin pahaa ääntä. Ostin kaksi, koska tiesin että näillä lapsilla tuollaiset lelut eivät kauaa kestä.

Nuo valkoiset Black Label-luut olivat -50% alennuksessa. Otin ensin vain kaksi, mutta kävin hakemassa toiset kun olivat niin halpoja. Valitettavasti en näiden lopullista hintaa tiedä, mutta jokainen oli 1,50€ pinnassa.

Mukaan tarttui vielä tuollainen jonkun elukan sorkka-luu. Meidän koirat ovat kovia syömään tällaisia luita. Jos toinen jää yksin kotiin, jätän tämän syötäväksi. Tämänkään hintaa en muista.


Saimi sai viimeksi paikallisesta eläintarvikeliikkeestä, Murmausta, tällaisen ihanan pannan (11,00€). Kuolasin sitä pitkään ja lopulta ostin. Jokaisella pikkuprinsessalla pitää olla vaaleanpunainen panta ♥

Sitten Lassen ostokset. Nyt tein sen vihdoin ja ostin kunnon satulahuovan. Lähdin ensisijaisesti etsimään tummansinistä Equilinen huopaa, mutta sellaista ei löytynyt sieltä. Pyysin myyjää sitten esittelemään muita tummansinisiä huopia. Asetin hintarajaksi 65€. Yllätyinkin kun tämän Bucas MAX-huovan hinta oli (vain) 55€. Tällainen tarttui mukaan eikä kaduttanut kun tänään kokeilin sitä ensimmäisen kerran! Valtava säkätila sopi Lasselle kuin nakutettu ja muutenkin huopa oli ihanan jämäkkä ja hyvin muotoiltu vanhan Horzen huopamme rinnalla.Lisäksi mukaan tarttui tuollainen kampa (1€) ja lyhyt raippa (9,90€).


Kaikenkaikkiaan varsin onnistunut ostosreissu (vaikka rahat loppuikin AIVAN kesken).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti