sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kesä on ohi.

Eilen loppui laidunkausi ja Lasse muutti uudelle tallille. Lastaus ja kuljetus sujuivat hyvin. Vähän taas lastauksessa keskusteltiin että kuinkas sinne koppiin mennään, mutta saatiin se hepoinen sinne kuitenkin.

Uudella tallilla purimme Lassen trailerista ja se pääsi uuden kaverinsa viereen tarhaan. Ja mitä tapahtuikaan! Lasse muuttui oriksi! Se kiljui ja kuopi minkä kerkesi ja yritti potkia naapuria. Laidunkausi on tehnyt siitä villihevosen :D Siirrettiin Lasse toiseen tarhaan, kauemmas tallin omistajan ruunasta ettei tule heti ekana päivänä mitään haaveria. Sinne Lasse sitten rauhoittui, mutta toinen hevonen sekosi täysin. Se veti hullua pukkilaukkaa ympäri tarhaansa. Lasse vaan toljotti että "hei relaa kamu."

Purettiin meidän tavarat talliin ja yllätyin, että meillähän on niin vähän tavaraa. On ehkä PAKKO ostaa lisää varusteita Lasselle ;)

Tällaista Lasse piti alkuun. Kaula kaarella kuopi maata ja syöksähteli eteenpäin.

Edelleen kuopimista ja kiljumista.

Huono varanahkariimu, kun vanha hyvä hajosi lastauksessa.


Lasse näyttää tässä kauhean isolta. Todellisuudessa tuo musta kaveri on 175cm korkea ja pää on tuplasti isompi kuin Lassella :D Komea hevonen!Tänään menin tallille Hamsterin(paikallinen kauppa mistä saa kaikkea) kautta. Mukaan sieltä tarttui astia biotiinille, uusi riimu (Lasse rikkoi riimunsa eilen lastauksessa) ja kaikkea muuta pientä. Kirjoittelin myös muutaman hoito-ohjeet Lassen kaapinoveen, kuten ruokinnan ja loimituksen.

Uusi riimu. Ihan kivan värinen.

Ratsastin tänään ensimmäistä kertaa uudella tallilla. Lasse oli aivan kamala. Se ei keskittynyt yhtään mihinkään vaan juoksi kaikkia apuja vastaan ja hömpötteli pää taivaissa. En sitten viitsinyt kamalasti alkaa vääntämään kun tiesin että itsessänikin on vikaa. Lopetin sitten onnistuneeseen kierrokseen. Kenttä on uudella tallilla pienempi kuin Petralla, mutta ihan riittävä meidän menoon. 


Ötökät häiritsi! Lassella on tullut turpaan kaksi tuollaista haavaa. En tiedä polttiko babyoil ne vai mistä on tullut, mutta erikoiset ovat. Helosania olen niihin hieronut päivittäin.

Ainiin, olin tänään kuvaamassa PRS:n kisoja Niinisalossa. Kuvailin luokan 85cm, eli kuvia saa kysellä jos joku siellä ratsasti :) Taisin ottaa lähes kaikista ratsukoista kuvia. Petraahan minä sinne menin kuvaamaan, mutta hups kun kuvasin kaikki muutkin siitä luokasta :D

2 kommenttia:

 1. Miksi Lasse ei ole enään petralla ?
  Millä tallilla se on? Oliko musta hevonen lörvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutimme 2km päähän tästä nykyisestä tallista ja tämä talli on vähän halvempi :) En tallista ole ajatellut sen enempää kertoa.

   Ei ole Lörvä tuo :)

   Poista