tiistai 11. syyskuuta 2012

Hevosnettikaupat tutkinnassa

Tulin tänään uudestaan käymään isälläni niin päätin tehdä tämän postauksen nyt. En ole loppujen lopuksi kovin monesta tilannut, mutta esittelen ne joista olen. Olen esitellyt myös sivustojen toimivuutta, toimitusaikoja jne.
Haluan myös lukijoiden kommentteja: mikä on teidän "kantabaari"? Mikä on toimivin, mistä ette ole tykänneet? Jne, kaikenmoisia kokemuksia kaikista hevosnettikaupoista! Saatan koota näistä sitten listan tänne blogiin yhteen välilehteen.


Horsepro.fi
Horsepro on suosikkini.
Horseprolla on laaja valikoima, josta löytyy takuulla kaikille jotakin. Sivusto on selkeä ja sieltä on helppo selailla haluamiaan tavaroita. Jos haluaa ostaa meksikolaiset suitset, ei niitä tarvitse etsiä lukuisten aachensuitsien seasta, vaan saa katsoa pelkästään meksikolaisia. Tai jos haluaa ostaa Eskadronia, niin nekin on laitettu erikseen. Etusivulla on kivat nuo kampanjat ja tarjoukset. Horseprolta löytyy tuotteita myös ihmisille, koirille, talliin ja lahjaksi.

Horseprolta saa paljon laadukkaita tuotteita, mikä näkyy valitettavasti myös hinnoissa. Onneksi myös tässä nettikaupassa on ne halpistuotteetkin. Kuten sanoin, varmasti jokainen löytää jotakin.

Olen kuullut negatiivista sanomista Horsepron toimitusajoissa yms. Itse en ole tätä kuitenkaan huomannut. Horseprolla menee niin, että heillä on vain osa tuotteista varastossa, ja loput he tilaavat muualta. Liekö minä tilannut aina nopeasti saatavilla olevia tavaroita vai mikä on, kun olen aina saanut tilaukset maksimissaan viikossa. Ja aina on tullut oikeat tuotteet! Kesällä sain kaksikin kertaa kivan tilaajalahjan: pienen purkin kaviorasvaa, kun tilasin Effolin ötökkämyrkkyä.
Myös palautus on helppoa. Jouduin palauttamaan yhdet pintelit kun olivat väärän väriset. Täytin lapun ja postitin pintelit, ja kahden viikon päästä sain rahani takaisin tilille.

Horsepro on ainoa paikka netissä, mistä olen löytänyt Effolin tuotteita, lähinnä jouhienselvitysainetta ja ötökkämyrkkyä, suht edullisesti. Näitä sieltä tuleekin useimmiten tilattua. Olen tilannut myös paljon muuta, nytkin on tilaus vetämässä.


Hööks
Hööksiltä tulee myös joskus ostettua.
Hööksilläkin on laaja valikoima tuotteita. Siellä on myös usein joku tarjouskampanja menossa, niinkuin nytkin. Sivusto on vähän monimutkaisempi kuin Horseprolla, mutta melko selkeä myös. Hööksiltäkin saa tuotteita hevosten lisäksi ihmisille, koirille ja talliin.

Hööksillä ei ole mielestäni niin laadukasta tavaraa, mutta riittävää kuitenkin. Kalliita merkkituotteita ei Hööksillä ole (esim.  Schockemöhle Sports, Equiline). Monenlaista tuotetta löytyy. Itse en ole ikinä oikein tykännyt Hööksin satulahuovista. Meidän beige huopa on Hööksiltä, mutta senkin ostin vain siksi että se oli niin kovassa alennuksessa :D Suitsia Hööksillä on paljon ja niistä löytyykin monelle sopivia.

Hööksin toimitusajat eivät ole minulla ikinä tainneet heittää. Ja tuotteiden laatukin kulkee käsikädessä hinnan kanssa. Olen saanut myös aina oikeat tuotteet. En ole tainnut ikinä joutua palauttamaan tuotteita, mutta positiivista on tuo 60 päivän palautusoikeus.

Hööksiltä tulee tilattua yleensä kaikkea tilpehööriä. Viimeksi taisin tilata satulavyönpidentäjän. Hööks on sopiva nettikauppa jos ei halua maksaa paljon tavaroistaan, jotka ovat kuitenkin ihan hyviä. Ja jos on valmis tinkimään merkistä.


Hevosväylä
Hevosväylästä tilaan ehdottomasti kaikki BOT-tuotteet mitä tulen tilaamaan. Näköjään eivät ole enää niin halpoja kuin tilatessani viimeksi, mutta silti halvempia. Ostin tarrapintelipatjat silloin muistaakseni 77 eurolla, kun muualla halvimmat olivat 97e.

Hevosväylästä saa tilattua kyllä paljon kaikenlaista! On hevoselle, ihmiselle, koiralle, ravi-ihmisille ja -hevosille, Back on Trackeja, hoitotuotteita, kengitykseen, kuljetukseen, muille lemmikeille, kirjoja, lahjatavaroita, Magnet healtheja yms. Sivut ovat ehkä hieman sekavat kun pitää selata niin alas. Jos on aikaa niin tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen nettikauppa.

Hevosväylässä on laadukkaita merkkituotteita. Jotkut kalliita, jotkut halpoja. Löytyy Bucasta, Kingslandia, Kiefferiä, Schockemöhle Sportsia, Pikeuria yms. Tämä on kauppa mistä saa varmasti ihan kaikkea kaikissa merkeissä :D (Tarkempi tutkimus kyllä osoitti, että ei niitä tuotteita nyt niin valtavasti ole. Etusivu antaa ymmärtää että sieltä saa ihan mitä vaan.)

Tilasin tosiaan joskus nuo tarrapintelipatjat ja toimitus oli nopea. Palautuksesta en osaa sanoa mitään, sillä en ole joutunut palauttamaan.

Kyllä minä tulen täältä tilaamaan vielä joskus. Varsinkin nuo BOT-tuotteet on hyvä katsoa, josko niissä tekisi taas löytöjä.

----------

Tajusin etten ole muista paikoista lähiaikoina tilannut :D Ja en osannut sanoa minkään kaupan kohdalla mitään ratsastajan varusteista, sillä tilaan aina vain hevoselle. Nyt, areena on teidän! Kommenttia tulemaan :)

4 kommenttia:

 1. Hevari, oli huippunopea toimitus :). Viljar shop; normaalinopeus toimituksessa ja nopea hyvä email-asiakaspalvelu. Hevoskuiskaajan nettikauppa; hyvää asiantuntijaneuvontaa tuotemyynnin päälle. Long riders gear -hyvä asiakaspalvelu. Equiporium -tilaus tuli kuten pitikin, kaikki toimi :). Tacksales -ei saa mtn kontaktia asiakaspalveluun, toimitus on viipynyt kuukauden ja nyt sivuilla lukee, ettei tuotetta ole enää valikoimissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala, eikä tuossa ees ollut kaikki, tuon listan vetäsin ihan lonkalta XD -ei siis mitään akuuttia heppakaman shoppailuholistiikkaa takana ;) eihän... XD??

   Poista
 2. Hevarilla todellakin aivan super pro asiakaspalvelu! Auttoivat tilauksen kanssa puhelimitse (nettisivun tiedot eivät tuotteen kohdalla olleet aivan aukottomat) ja paketti tuli postissa erittäin nopeasti! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kokemuksista! Hevarille lähtee varmaan seuraava tilaus joskus ;)

  VastaaPoista