tiistai 11. syyskuuta 2012

Hepoisella roikkuu ulkona m*lkku

 Anteeksi otsikko :D Olen isälläni tietokoneella ja tuli mieleen lausahdus mitä isä hoki koko kesän aina kun näki Lassen. Juttuhan lähti siitä kun isäni oli nähnyt Lassen roikottelevan vehjettään joskus kun Sonja oli ollut hoitamassa sitä (siis Lassea). Isä oli siihen fiksuna miehenä todennut "Hepoisella roikkuu ulkona mulkku!" ja päälle kamala röhönauru. Miehet.... Siitä tämä lausahdus lähti ja sitä tulikin hoettua paljon.

Nyt taas asiaan. Syksy on tullut. Katselen pihalle ikkunasta, keltaisia puita ja vesisadetta. Lämpötila on aivan liian alhaalla ja hevonen alkaa kasvattamaan talvikarvaa. Kesä, jota ei edes kunnolla tullut, on ohi. Masentavaa.


Lasse voi hyvin. Se on kovin tyytyväinen uudella tallilla. Sillä on tosiaan vain yksi kaveri, Niilo-ruuna, eikä se enempää tarvitse. Lasse on ihan poni Niilon rinnalla, mutta kyllä niillä on kokoeroakin melkein 20cm!

Olin taas tässä joku päivä ilman satulaa sidepulleilla kentällä. Tein ihan perusharjoituksen. Lasse toimii noilla sidepulleilla ihan huippuhyvin! Se on paljon rennompi ja tyytyväisempi. Nyt kun saan tämän käteni kuntoon (taas lastassa ja sairaslomaa...) alan menemään ilman varusteita. Täytyy pyytää Peteä kuvaamaan jos hän suostuu tulemaan :D

© Petra

Eilen lähti muuten tilaus Horseprolle. Ostoskoriin tuli tällä kertaa nahkariimu, kangasohjat sidepulleihin ja hännänselvitysainetta. Harmittaa kun jäi vähän shoppailu kesken kun kaveri jonka nettiä käytin, lähti pois meiltä. Nyt taidankin vilkaista uudestaan Horsepron sivut ja katsoa jos törsäisin lisää ;)

Miltä kuulostaisi postaus eri nettikaupoista? Kertoisin omat kokemukseni näistä mistä olen tilannut jotain.

7 kommenttia:

 1. mää tahtoisin lueskella kyllä postausta eri nettikaupoista! ja hauska kuva tuo alemmanpuoleinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu taidan jakaa kokemukseni näistä nettikaupoista mistä mulla on kokemusta :)

   Poista
 2. nettikauppa postaus ois ihan huippu. :)

  VastaaPoista
 3. Munkin mielästä toi netti kauppa postaus on kiva!

  VastaaPoista
 4. Joo munkin mielestä nettikauppa postaus voisi olla tosi mukava ja kiinnostava! :)

  VastaaPoista
 5. Mä voin tulla kuvaileen jos haluut :D ja jos löydän sinne... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan joskus jos Pete ei suostu kuvaan :)

   Poista