perjantai 10. elokuuta 2012

Maastakäsintyöskentelyä pellolla

Olin kirjoittanut pitkät selostukset eilisestä mutta kiitos bloggerin ja ihanan tietokoneeni, viuh, teksti hävisi... Tämä siis vähän nopeammin kirjoitettu teksti.

Vanhempi kuva. © Jenny
Pete oli eilen menossa isäni halliin tekemään yhtä autoamme, niin minä lähdin sitten silittelemään Lassea. Laiska kun olen, niin yleensä ratsastan sen laitumelta. Riimunnaru vain käteen ja menoksi! Laitumella on yksi hyvä kivi mistä on helppo nousta selkään.

Harjailin Lassen huolella ja rapsuttelin kaulaa pitkään, kun mötiäiset olivat tehneet joukkohyökkäyksen raukan kaulaan :( Sitten laitoin naruriimun päähän ja menimme pellolle. Ensin Lasse ei olisi halunnut tehdä muuta kuin syödä, mutta hieman keskusteltuamme alkoi homma toimimaan. Teimme ihan vain seuraamisharjoituksia ja väistämistä. Kauheasti en voinut alkaa tekemään käteni vuoksi, ettei vain mitään olisi sattunut. Jossain vaiheessa heitin riimunnarunn kaulalle ja Lasse seurasi nätisti vapaanakin.

© Jenny
Peten piti ottaa videopätkää kännykälläni, mutta kun ei kiinnosta niin eihän siitä mitään tule... Kyllä minua meinasi ihan kiukuttaa, että silloin harvoin kun pyydän Peteä kuvaamaan niin ei viitsi edes yrittää. Olkoon sitten.

Kun olimme tehneet maastakäsinjutut, menin pellolle syöttämään Lassea selästä käsin kun halusin viettää aikaa sen kanssa. Emme kuitenkaan kovin kauaa pystyneet olemaan, sillä polttiaiset valtasivat maailman. Niitä oli varmaan miljardi, ilma ihan mustana! Siirryimme lähemmäs taloa ja istuin maahan Lassen viereen vain katselemaan, kuinka hieno otus se onkaan. Se on rakkaushevonen <3

Tässä muuten kuva siitä pienemmästä kauhusillasta. En ole sitä tainnut vielä tänne blogiin laittaa. © JennyEi kommentteja:

Lähetä kommentti