sunnuntai 19. elokuuta 2012

Krista oli tänään kuvaamassa!

Miten jaksan oikein odottaa että saan ne kuvat itselleni? Alkavalla viikolla Krista lupasi laittaa niitä nettiin minulle. Hän lähettää ensin pari maistiaista sähköpostiin. Olen todella innoissani!

Aloitimme kuvaamalla Saimia. Otettiin vaan muutamat kuvat siitä tässä vaiheessa, sillä Lasse seisoi jo odottamassa. Sonja oli harjannut sen, yhdessä pyyhimme sen vielä vauvapyyhkeillä ja minä läträsin babyoilin kanssa. Tuo Pirkan babyoil on ihan hyvää tavaraa, ainut vaan että sitä saa lisätä aika usein. Mutta se antaa luonnollisen ja kevyen kiillon, ei mitään hullua öljyistä vaikutelmaa. Kun sitä pistää vauvapyyhkeellä silmien ympärille ja turpaan, on tulos täydellinen minun makuun. Toivottavasti se näyttää kuvissakin hyvältä.

Sitten menimme Lassen kanssa pellolle. Kenkäni kastuivat samantien aivan läpimäriksi, mutta se ei haitannut. Krista ohjeisti hyvin asennot ja muut. Sonja oli apuna ravistelemassa pulloa, jossa oli hiekkaa. Minulla oli pussiraippa kädessä. Alkuun Lasse höristi korviaan Sonjan pullolle, mutta kun kyllästyi siihen, alkoi raipan rapistelu. Kaikenkaikkiaan Possu oli tänään oikein mukavalla tuulella, jaksoi pitää korviaan hörössä yllättävän pitkään!

Otettiin sitten vähän ravia ja yritin hiukan herätellä Lassea. Kun se oli hereillä, päästin sen irti että saataisiin hyviä juoksentelukuvia. Mutta Lasse totesi tässä vaiheessa, että nyt tädit riitti, mä häivyn. Se juoksi pellon reunaan, hyppäsi ojan yli ja juoksi toiselle pellolle (siihen joka on meidän pellon takana). Huusin Sonjan avuksi pyydystämään Lassea ja se antoikin hyvin kiinni. Tässä vaiheessa housuni kastuivat reisiin saakka ja kenkäni litisivät, sillä heinä on taas paikoitellen jo tosi pitkää ja yöllä oli satanut...

Otettiin sitten vielä erilaisilla objektiiveilla kuvia. Myös rakennekuvia napsittiin. Karkaamisen jälkeen Lassea ei oikein enää kiinnostanut, eikä korvat oikein enää noussut höröön. Kun saatiin riittävästi kuvia, luovutin hevosen Sonjalle ja Sonja hoiti sen takaisin tarhaan.

Sitten otimme lisää kuvia Saimista. Se hoiti homman kotiin myös tosi hyvin. Vähän ehkä turhaa energiaa ja keskittymisen puutetta oli ilmassa, mutta kuvia saatiin. Krista sanoikin että Saimi on melko haastava kuvata, kun se on niin pieni, ketterä ja nopea :D

Olisin halunnut ratsastuskuviakin minusta ja Lassesta ilman varusteita. Koko viikon mietin että nyt menen ilman varusteita kun on kuvaajakin paikalla. Mutta kuinka kävikään... Torstai-perjantai välisenä yönä töissä ranteeni meni, taas. Perjantaina menin terveyskeskukseen, taas. Jouduin röntgeniin, taas. Sain lastan käteeni, taas. Ja samalla selvisi sellainen mukava juttu, että ranteeni oli kuin olikin murtunut silloin kun tipuin Lasselta maaliskuussa. Nimettömän ja pikkurillin päässä oleva pikkuinen luu (hakaluu kuvassa) oli selvästi murtunut, ja tämä näkyi maaliskuun kuvissa. Eipä lääkärit sitä silloin huomanneet... Nyt sain sitten vihdoin lähetteen magneettikuvauksiin. Kuvaus on varmaan syyskuun puolessa välissä ja silloin selviää, onko ranteessa jotain häikkää kun se ei tunnu kestävän käyttöä lainkaan. Toivottavasti nyt pääsisin pian taas hevosen selkään että voisin pitkästä aikaa mennä ilman varusteita! Nyt minulla on sairaslomaa 29.8. saakka.

Kuvan löysin googlesta
Ps. Meillä on uusi banneri, jonka on tehnyt Marika (Tallipihan bilehile). Arvostelen hänen blogin lähipäivinä.

Ulkoasu on muuttumassa, eli tausta ei jää tuollaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti