keskiviikko 15. elokuuta 2012

Innostus

Hmm ei saisi liittyä lähitallin facebook-ryhmään kun heti tuli kauhea innostus sen päivityksestä (vähän muokkailin ilmoitusta ettei selviä liikoja)....

Harjoitusestekilpailut perjantaina 31.8. klo 17.00 alkaen. Luokka 1 40-50 cm arv.367.1 (A2/A2), luokka 2 60-70 cm arv.367.1 (A2/A2) ja luokka 3 80 cm arv.367.1 (A2/A2). Osallistumismaksu 5 euroa per luokka. Esinepalkinnot. Ilmoittautuminen keskiviikkoon 29.8. mennessä tallin seinällä olevaan listaan tai tekstiviestillä puh.******. Huom! Parkkitilat rajalliset, joten ilmoittautumisissa etusijalla tallin omat ratsukot.


Siinäpä mitä mahtavin tilaisuus Sonjalle päästä Lassen kanssa ekoihin yhteisiin kisoihin. Tuo viikko on minulla aamuvuoro, eli aikakaan ei olisi esteenä. Sonja voisi siis mennä tuon pikkuluokan, vaikka varmasti selviäisi myös kakkosluokasta. Ei kuitenkaan haukata liian suurta palaa kerralla.


Ennen kisoja Sonjan pitäisi kuitenkin käydä tuolla tallilla hyppäämässä. Jos toinen tallin omistajista voisi pitää Sonjalle vaikka valmennuksen. Kun tänä kesänä ei olla Lassella hypätty kuin sen kerran, ja sekään ei ollut rataa.

Mutta, täytyy nyt katsoa mennäänkö kisoihin. Olisi kyllä ihan huippukivaa! Minä varmaan jännitän enemmän kuin Sonja, mutta eipä se haittaa ;)


2 kommenttia: