keskiviikko 22. elokuuta 2012

Blogiesittely!

Esittelyssä siis blogi Tallipihan bilehile. Blogin pitäjä Marika teki meille bannerin ja lupasin tehdä kiitokseksi blogiarvostelun. Arvostelen blogin osio kerrallaan.

Ulkoasu
Alkuun blogin tausta hyppäsi vähän turhan vahvasti silmille. Pidin sitä liian kirkkaana. Kun olin hetken selaillut blogia, huomasin että tausta ei enää häirinnyt, vaan oli ikäänkuin osa blogia - hyvällä tavalla. Ulkoasu itsessään on mukavan simppeli ja helposti luettavissa. Tykkään leveistä ulkoasuista joissa kuvat ovat isoja ja tässä blogissa oli juuri niin. Banneri on hienosti tehty ja sopii hyvin taustaan. Molemmat blogin päätähtihevoset ovat bannerissa selvästi mukana. Olisin ehkä kaivannut pientä esittelyä etusivulla, sellaista mistä tulee blogin sisältö helposti selville.

Sisältö
Blogin sisältö on mielenkiintoinen.  Valtavan suuri plussa hyvinkirjoitetuista ja laajoista esittelyistä! On mielestäni tärkeää, että blogissa on edes jonkinlaiset esittelyt kirjoittajalle ja muille otuksille joista blogissa on asiaa. On helpompi seurata blogia kun tietää että millaisista hevosista lukee. Näin pääsee myös lähemmäs blogin kirjoittajaa ja on helpompi samaistua.

Blogitekstit on hyvin kirjoitettuja. Teksti on sujuvaa ja virheetöntä. Yleensä en tykkää lukea tarkkoja selostuksia ratsastuksesta, mutta näin helppolukuista tekstiä jaksaa lukeakin.

Kiva että erikoispostaukset oli laitettu kaikki erillisen linkin taakse, ettei niitä tarvinnut alkaa etsimään. Löytyi sieltä muutama videokin, mikä on aina plussaa!

Kuvat
Kuvia on paljon ja ne ovat hyvälaatuisia. Ja mikä tärkeintä, suurin osa ovat isoja, eli niitä ei välttämättä tarvitse klikata suureksi. Kuvat ovat monipuolisia eikä vain sitä samaa "hevosen pää eri kuvakulmista" -höttöä.

Yleisvaikutelma
Minulle jäi todella hyvä yleisvaikutelma blogista. Taidanpa liittyä lukijaksi ja voin suositella tätä muillekin. Söpöt hevoset, varsinkin tuo Musti!


Kiitokset Marikalle vielä hienosta bannerista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti