keskiviikko 22. elokuuta 2012

06 - Parhaat kuvat minusta ja hevosestani

Kristan kuvien inspiroimana teenkin nyt kuvapostauksen. Pääosin pyrin laittamaan tähän vain sellaisia "poseerauskuvia", ei siis ratsastuskuvia niinkään. Niitäkin joukkoon mahtuu pari silti. Jokaisen kuvan alle selitän hieman että miksi tämä kuva on päätynyt suosikikseni.

Meitä ei ole kauheasti kuvattu Lassen kanssa, sillä viihdyn enemmän kameran toisella puolella. Tämä on harmi, sillä nyt Kristan käytyä tajusin kuinka hienoja kuvia meistä voikaan saada vaikka täti näyttääkin kamalalta. Itse en tykkää katsoa kameraan kuvissa, sillä aina joko ilmeeni on idioottimainen tai hiukseni jotenkin sekaisin. Siksi katson mieluiten ihanaan hevoseeni.


Tämä on tällä hetkellä suosikkikuvani. Rajaus on hieno ja mustavalkoisuus tekee tähän oman vivahteensa. Etenkin kuvan ottohetki painui mieleeni: Lasse oli täysin rento ja roikotti päätään sopivalla korkeudella. Yleensä se ei anna lääppiä päätään kovin pitkään, mutta tällöin tuntui että se olisi pysynyt siinä maailman tappiin.Tämä on pari vuotta vanha kuva. Olimme muuttaneet Petralle muutama kuukausi aiemmin ja otettiin rakennekuvia Lassesta. En tiedä missä vaiheessa Petra on tämän napannut, mutta ihana kuva joka tapauksessa!Tämäkin on Petran ottama. Otimme yo-kiitoskorttikuvat läheisellä pellolla. Tämä oli ainut kuva, missä Lassella oli korvat hörössä :D Pidän tästä kuvasta kovasti, eikä kiitoskorttini olisi voinut olla enempää minun näköiseni.Tämä on myös Petran ottama jos oikein muistan. Tässä kuvassa on kiva tunnelma, ei sen kummempaa syytä miksi sen tähän postaukseen valitsin.Olin mennyt ilman varusteita kun Petra tuli kentälle ja otti vähän kuvia. Lasse oli suloinen. Yhtäkkiä se vaan nosti päänsä ja alkoi haistelemaan naamaani.Lassen ensimmäinen kesä minulla. Heidi otti meistä kuvia kun kävelimme tiellä. Kuvan asettelu on ihana! Kuvaa katsellessani voin vain muistella kulkemaamme tietä.Taas Petran ottama. Lasse on niin vietävän suloinen! Allekirjoittaneen kasvoilta kuvastuu ilo ihanasta hevosesta, joka tottelee ilman varusteitakin. Kuumasta täysiverisestä kehittyi maailman kiltein hevonen.Ratsastuksen riemua! Lasse menee suloisesti korvat tötteröllä. Tämä on symppis kuva! Lasse näyttää aivan ponilta. Petra nappasi tämänkin.Ensimmäistä kertaa pellolla ilman varusteita. Oli hyytävän kylmä ja Lasse kävi tuhannen ylikierroksilla. Pete oli kameran kanssa kuitenkin valmiina ja sai tällaisen ihanan rauhallisen kuvan.


Asiasta toiseen. Haluan taas hevosen selkään...

 ~*~*~*~*~*~*~*~*~

01 - Miksi harrastan ratsastusta
02 - Ratsastajaesikuvani
03 - Varustetoivelistani
04 - Unelmahevoseni
05 - Mitä hevoseni syö
06 - Parhaat kuvat minusta ja hevosestani
07 - Vahvuuteni ja heikkouteni ratsastajana
08 - Hevoseni hyvät ja huonot puolet
09 - Hevosblogeja joita luen
10 - Ratsastusurani tärkein valmentaja/opettaja
11 - Elämäni hevoset
12 - Unelmatallini
13 - Taustajoukkoni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti