tiistai 24. heinäkuuta 2012

Yömaastoilua

Lupailin tuossa viime viikolla siskoilleni ja Jennylle että lähdetään tällä viikolla yömaastoon joku ilta tällä viikolla, ja eilen lunastin heti lupaukseni. 

Kun menin isäni luo, siellä neljä tyttöä odotti innostuneena. Haimme Lassen ja laitoimme sen pikaisesti kuntoon. Minä nousin ensin selkään tarkoituksena läpiratsastaa hevonen pellolla. Lasse kun on keksinyt mukavan tavan: se on muka rapsuttavinaan jalkaansa, mutta vetääkin pään alas vain syödäkseen... 


Lasse oli aivan huipputuulella! Teki kaiken mitä pyydettiin ja vain kerran yritti vetää päänsä alas. Menin kaikki askellajit läpi ja vähän päästelimmekin pellolla. Oli niin hieno fiilis olla pitkästä aikaa hevosen selässä! Jalkakaan ei ole oireillut lainkaan, joten uskalsin sitä jo vähän rasittaakin. 

Kun sain ratsastettua (uskokaa pois, olisin mennyt vaikka koko yön!), Sonja nousi selkään ja kokeili hevosen läpi pellolla ennen maastoon lähtöä. Sitten me muut (Sara, Tuuli, Jenny ja minä) otimme pyörät. Arvatkaapa kuka sai huonoimman.... Sain vanhan polkupyöräni, jolla pyöräilin joskus öööö kymmenenvuotiaana? :D Alla kuva.Maastossa meni ihan hyvin siihen saakka, kunnes vastaan tuli taas ne pirun lehmät. Tällä kertaa niitä oli molemmin puolin tietä, eli olimme täydellisesti loukussa! Lasseraukka oli aivan kankeana kauhusta ja silmät olivat lautasen kokoiset. Taluttamalla selvittiin tästä tilanteesta. Sonja varmasti saisi ratsastettua Lassen näistä pahoista paikoista läpi, en epäile yhtään, mutta olen itse sen verran hysteerinen jos Lasse alkaa sikailemaan, että olen todennut taluttamisen olevan paras vaihtoehto. 


Lehmistä ja niitä seuraavasta sillasta selvittiin. Seuraavaksi vastassa oli taas se kapea silta, mutta siitäkin päästiin ihan hyvin taluttamalla yli. Lenkin jälkeen olin aivan puhki, sillä aivan liian pienellä pyörällä, jossa on kumit tyhjänä, on äärimmäisen raskasta polkea. Kun pääsimme kotiin, Jenny nousi Lassen selkään. Lupasin joskus keväällä pitää Jennylle pienen tunnin kun oli ollut kuvaamassa meitä. Hän ratsasti ihan hyvin Lassella ja tykkäsi ilmeisesti kovastikin.

Jenny ja Lasse

Siinä tein vielä vähän maastakäsinjuttuja Lassen kanssa pellolla, ja heppa totteli ihan kivasti. Ihan en saanut sitä laukkaamaan vierelläni ja tytöt saivat siitä aika paljon huumoria kun allekirjoittanut juoksentelee Lasse perässään pellolla :D 

Tämän postauksen kuvia on ottanut kaikki meistä, en tiedä kuka mitäkin :D Lisää kuvia saatte kun saan niitä ensin itse tytöiltä. Alla vielä pari Jennyn ottamaa kuvaa Sonjasta ja Lassesta.


Normaali?!

6 kommenttia:

 1. Heippa! Blogissani on valokuvauskilpailu, tulehan osallistumaan :D

  http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/2012/07/valokuvauskilpailu.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sitten kun saamme tämän remontin alta pois, eli parin viikon sisään :)

   Poista