maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesäunelmaa


Silja
Eli tänään jokaisen pienen heppatytön unelmaa. Kesän ilta-aurinko,kirkkaan vihreä pelto, maailman paras laukkaratsu... Kyllä hymy levisi kasvoille :)

En voi kyllä muuta kuin allekirjoittaa Siljan Fb-päivityksen perjantailta. Olin eilen itse ratsastamassa pitkästä aikaa.  Menin ilman satulaa pellolla. Ilta-aurinko paistoi, lämmin kesätuuli puhalsi, pelto oli melkein häikäisevän vihreä, alla maailman hienoin hevonen. Voiko parempaa enää toivoa?

Viime kesältä. © Petra

Menimme ihan perusjuttuja. Paljon käännöksiä ja suunnanvaihtoja. Yritettiin vähän päästelläkin, mutta Lasse sanoi selvästi minulle: "Kuule, jos menen yhtään tämän kovempaa, niin sinä tiput varmasti. Joten lopeta se vauhdin pyytäminen, tämän kovempaa en mene!" Joten päädyttiin menemään sitten vain vähän reippaampaa laukkaa. 

Menin myös pitkään aivan löysillä ohjilla ja kokeilimpa ratsastaa kokonaan pitämättä ohjista kiinni. Lasse totteli tosi hienosti molemmilla tavoilla! Pitäisi nyt taas mennä ilman varusteita, mutta haluan jonkun olevan katsomassa jos jotakin käy. Säikähdin sen verran sitä maaliskuista tippumista, etten ole ihan varma selässä jos menen ilman varusteita. Ja haluan kuvaajan paikalle ;)

Loppukäynnit kävimme ratsastamassa tiellä. Pellon vieressä oli muutama pyöräilijä pysähtyneenä ja juttelin heidän kanssaan muutaman sanan. "Onpa siinä kaunis hevonen, onhan se ihan hevonen ettei poni? Se taitaa olla tosi nuori (xD)! Onko se kouluratsastushevonen kun vaihtoi laukkajalkaa?" Kyllä minua hieman nauratti, mutta yritin käyttäytyä asiallisesti :D

Valitettavasti kuvia ei ole kun en jaksanut pyytää kuvaajaa paikalle :( Ja voin kertoa, että lihakseni ovat nyt ki-pe-ät. Pitäisi ratsastaa ehkä vähän useammin!

Ja kaikille tietovisaan osallistuneille: tietovisa ratkeaa kunhan saamme tämän remontin alta pois ja saan edes pari tuntia ylimääräistä aikaa vuorokauteen. Eli olkaa kärsivällisiä, kyllä se varmaan ensi viikolla ratkeaa!

5 kommenttia:

 1. Voi ei, ihania nuo pyöräilijät! Kai he jotain tiesivät kun huomasivat, että vaihtoi laukkajalkaa! :D

  Vitsi kun itsekin saisi kokea tuollaisen elämyksen. Kai vielä tässä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se mies jotain taisi tietää, ilmaisi asian vaan niin suloisesti :')

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mikä tippuminen :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipuin maaliskuun lopussa Lasselta melko pahasti, lue postaukset
   http://pystyharja.blogspot.fi/2012/03/onnea-lasse-15v.html
   ja
   http://pystyharja.blogspot.fi/2012/04/auts.html

   Poista