perjantai 8. kesäkuuta 2012

Pikapäivitys

Argh kun ei tunnu löytyvän aikaa tähän bloggaamiseen eikä oikeastaan nyt ole ollut mitään ihmeellisempiä juttujakaan mistä postaisi, kun Lasse on lähinnä lomaillut.
© Petra
Eilen ratsastin kuitenkin taas pikaisesti. Menimme käyntiä ja ihan vähän ravia tekemättä sen ihmeellisempiä juttuja. Kunhan kokeiltiin että miten sujuu :) Töissä, ennen tallille menoa tajusin että minullahan on Crocsit jalassa ja tarkoitus oli ratsastaa... Perhana! No, kun olin nousemassa selkään jätin Crocsit maahan ja menin sitten ilman kenkiä. Ensimmäiset kierrokset pidin jalustimet jalassa mutta sitten alkoi sattumaan jalkapohjiin sen verran että nostin jalustimet kaulalle ja menin ilman niitä :D Erehdyksiä ja unohduksia sattuu.

Olimme tällä viikolla joku päivä (maanantai vai tiistai?) katsomassa Lassen tulevaa laidunta Peten kanssa ja pystytimme samalla tolpatkin. Pete arvioi että laidunmaata olisi toista hehtaaria. Kyllä Lassen kelpaa mutustaa! Lisäksi laidun on vaihtelevaa maastoa, mikä tekee ihan hyvää tuollaiselle liian hyvään tottuneelle hevoselle. Pääsee Lassekin kokeilemaan "villihevosen" elämää.

Huomenna ja sunnuntaina kohoaa laitumelle Lassen oma mökki ja aita laitetaan paikoilleen. Talkoisiin on tulossa näillä näkymin ainakin minä, Pete ja Silja sekä lisäksi ehkä siskoni ja heidän yksi kaveri. Eiköhän kaikille jotain tekemistä löydy.

© Petra
Keskiviikkona kävimme Peten kanssa katsomassa Lassen tulevan tallipaikan. Talli oli ihan perussiisti kiva pikkutalli. Ja talli on täynnä ruunia, eli kyllä Lassella on makoisat oltavat!

Tänään pitäisi katsoa vähän Lassen loimia ja muita kamoja muuttokuntoon. Täytyy ottaa siis meidän ah-niin-ihana Berlingo (huomaa sarkasmi: inhoan sitä autoa! Ohjaus reistailee ja auto tärisee kuin tehosekoitin....) ja lastata kaikki "turha" tavara sinne ja viedä isäni luokse.

Aina ei mene niinkuin elokuvissa..... © Petra
Ainiin! Lähitulevaisuudessa alkaa tännekin blogiin tulemaan toivottavasti videoita. Ostamme digikameran, jolla saa kuvattua videoita, kunhan löydämme jonkin hyvän. Mikä olisi hyvä? Kommentoikaa kommenttiboksiin :)

12 kommenttia:

 1. kiva postaus ja niin ihana toi viiminen kuva!! :)
  Amanda

  VastaaPoista
 2. Mulle on kans käyny pari kertaa niin, että crocsit tai vastaavat jalassa menny tallille... :D Mut mä en laita jalustimia sen takia, kun pari kertaa lipsahtanu jalka ikävästi jalustimen läpi ilman kenkää mennes.

  Kiva huomata että jollakin muullakin on jonkinsortin "viha-rakkaus-suhde" autoonsa. Nimim. mun auto jätti mut eilen kylälle... pari kk sitte meinas jättää TurkuuN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin että toi rottelo myydään pian tai ainakin korjataan :D Onneks ei oo mun auto vaan Peten :D

   Poista
  2. Voi berlingo :D Et oo ainut joka sellaisen kanssa taistelee, yhellä kaverilla on samanlainen ja se on viha-rakkaus-suhteensa ansioista saanut lempinimen perslinko! Ja on kyllä lempinimensä arvoinen! ;)

   (terveisin, satunnainen lukija)

   Poista
  3. Kyllä tuotakin on pari kertaa tullut sanottua aika rumalla nimellä :DD

   Poista
 3. Itte tuolla raveissa tulee huomattua, esim viime ke kuopion lounasraveissa näki ku moni heppa kompuroi pieneenki kuoppaan, kuitesti ravureita... Mietin vaa että ne varmaan oleilee ja treenailee silkin tasasella tarhassa/ radalla. Ei ole hyvä tämä.

  VastaaPoista
 4. Minnepäin Lasse muuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäksi isäni luo ja syksyllä lähelle keskustaa :)

   Poista
 5. Oli kyllä aika mukava sää laittaa langat paikalleen :D ja ne polttiaiset, ihanaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :D Ja tänään jatkuu, onneksi taitaa olla vähän parempi sää :)

   Poista