perjantai 22. kesäkuuta 2012

Onnistunut klinikkareissu!

Eilen olimme taas klinikalla, tällä kertaa kontrollitarkastuksessa.

Lähdimme tällä kertaa Peten kanssa kahdestaan, sillä olen huomannut että Lasse on sen verran mutkaton käsitellä että ylimääräinen käsipari on todellakin ylimääräinen. Seuran vuoksi onkin sitten eri asia ;)

Aamulla menimme seitsemän maissa tallille. Pete laittoi kopin kuntoon, minä Lassen. Pikainen harjaus, puutsit ja pintelit (ja ne maailman parhaat patjat!) jalkaan ja menoksi. Lasse meni ekalla yrityksellä koppiin, mitä nyt vähän pysähtyi lastaussillalle katselemaan maisemia. Vihreällä ruoholla houkuttelemalla se tuli koppiin kuitenkin nopeasti ja matka saattoi alkaa.

Miksi olen niin huono suunnittelemaan aikatauluja?! Aikamme oli 9:30, mutta olimme paikalla jo 8:40... Viimeksi odotimme puolitoistatuntia, mutta kuinkas kävikään nyt? Pääsimme sisään melkein heti, etuajassa, kun edellinen asiakas ei ilmestynyt paikalle!

Jalka ultrattiin ja sain hoito-ohjeet. Kuukauden sisällä liikutuksen voi lisätä normaaliksi. Jalassa oli pientä vanhaa arpikudosta mitä ei viimeksi huomattu, mutta se on kuulemma voinut hyvin tulla jo Lassen laukkauran aikana.

Annoimme Lassen selvitellä päätään (sai rauhoittavaa) ennenkuin lastasimme sen koppiin. Kotimatka menikin sitten hyvin, niinkuin koko reissu. Tallilla hevonen tarhaan, kopin ja karsinan siivous ja sitten minä lähdin töihin.

Tänään Lasse pääsee muuttamaan omalle laitumelleen! Menemme nyt rakentamaan sen loppuun ja sitten haemme hevosen. Myöhemmin tulossa postausta laitumellelaskemisesta.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE LUKIJOILLE!

12 kommenttia:

 1. Hih, en ihmettele, vaikka annoitte Lassen selvitä ennen lastausta, eilen nimittän Fionaa lastattiin aineissa, niin olihan vaikeaa xD Mut takapuolen taakse naru, niin se jaksoi nostella kinttunsa oikeaan paikkaan :P

  Hyvin meni teidänkin klinikkareissu niinku meilläkin!

  Rauhallista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasse menee yleensä sen verran heikkoon kuntoon rauhoituksessa ettei pysty heti lastaamaan :D Sitten yleensä hetki talutellaan ihan vaan että selviää vielä enemmän :)

   Poista
 2. Meneekö se yksin laitumeen? Pysyykö se yksin laitumessa koko kesän?

  VastaaPoista
 3. haastoin sut, olis kiva jos jaksaisit tehä tän vaikka onkin aika tylsä:D
  http://aadajahevostelua.blogspot.fi/2012/06/40-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. En käytä kuljetussuojia ja Lassella on tapana polkea ruununrajansa rikki.

   Poista
 5. ihana kuulla näin kivoja uutisia! :)

  VastaaPoista
 6. Tuliko tietovisa vastaukseni sähköpostiisi?

  VastaaPoista